Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zaplešite s Plesom ruku

Brend PLES RUKU osnovan je sredinom 2019. godine odgovor na ljubav prema ručnom radu.

Brend PLES RUKU osnovan je sredinom 2019. godine odgovor na ljubav prema ručnom radu. „Odrastajući, stalno sam gledala svoju mamu kako nešto kroji, šiva, plete, hekl … Tako sam još kao mala počela razvijati ljubav prema ručnom radu. A danas, kada i ja izrađujem svoje proizvode, užitak mi je promatrati svoje ruke u takvom pokretu, kako doslovno – plešu, pretvarajući konac, vunu ili neku drugu tkaninu u originalne kolekcije nakita i drugih modnih dodataka“, pojašnjava Vanja Kavšek osnivačica brenda.

U izradi nakita od konca najviše koristi pamučni i viskozni konac različitih boja, ovisno o prigodi za koju je pojedini komad nakita namijenjen. Tako je u ponudi nakit za svaki dan, koji je razigran u svome šarenilu, dok su komadi nakita za svečanije prilike umjereniji i obogaćeni ukrasnim koncima svjetlucavog efekta kako bih postigla nešto svečaniji dojam. Također, izrađuje nakit od kože. Od gotovih elemenata u izradi koristi elemente od srebra, čelika, stakla, poludragog kamenja. U ponudi brenda su naušnice, ogrlice, narukvice, broševi, narukvice i nanogice.

„Krajem prošle godine sam svoju ponudu proširila i na torbice, šalove, ponča u veselim bojama, koji su se pokazali idealnima za osvježenje svake odjevne kombinacije, a u planu mi je izrada i drugih dijelova odjeće.
Ideja mi ne nedostaje. Ponekad mi ideja dođe takoreći „u hodu“, nakon što mi se misli o izgledu iduće kolekcije neko vrijeme motaju po glavi. Ponekad nešto vidim ili čujem te me ta informacija potakne na stvaranje određenog komada, a često mi se desi da tek opipom materijala dobijem ideju što bih od tog materijala izradila.“

Ponudu brenda možete pogledati na Facebook stranici PLES RUKU, a za sve upite im se obratite ili putem Facebook stranice ili putem e-maila [email protected].

naušnice – Dar čitateljici

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu naušnicama s fotografije.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7. kolovoza točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Slavica Mirosavljević

[/box]

Više

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.