Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zaspite uz Minnie&Osvetnike

Yamamay predstavlja dvije čarobne kapsula kolekcije Disney i Marvel, inspirirane Minnie&Osvetnicima.

Yamamay predstavlja dvije čarobne kapsula kolekcije Disney i Marvel, inspirirane Minnie&Osvetnicima. Koristeći iste uzorke, stilove, boje i tkanine, Yamamay je osmislio usklađenu odjeću za djecu i njihove roditelje, ali i za sve ljubitelje ovih popularnih likova.

Minnie, najmoderniji Disneyev lik svih vremena, karakterizira liniju za žene, dok se linija nadahnuta Osvetnicima ističe licima svih omiljenih superheroja: Hulka, Iron Mana, Captain America i Thora. Nova odjeća, kombinira stil i funkcionalnost, a dizajnirana je za ugodne snove, ali i za trenutke opuštanja uz obitelj.

Kolekcija kapsula za žene i djevojke, posvećena Minnie i stvorena pod Disney® licencom, sastoji se od spavaćice, dvije pidžame, kućnog ogrtača od flisa i para čarapa za žene; te dvije pidžame, gornjeg dijela trenirke od flisa, para čarapa i dva kompleta donjeg rublja za djevojčice.

Kolekcija kapsula za muškarce i dječake koja je posvećena Osvetnicima, a dizajnirana je pod Marvelovom licencom, sastoji se od dvije pidžame, majice, para čarapa i donjeg rublja, sve dostupno i za muškarce i za dječake.

Posjetite Yamamay trgovine ili na www.yamamay.com odaberite svoj omiljeni odjevni komad iz kreativne kolekcije Minnie&Osvetnici.

 

Ne propustite

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Trendovi

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju 'Adaptive Color' izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim...

Zanimljivosti

Dan zaljubljenih uz Yamamay nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Trendovi

Poznati brend Yamamay predstavio je novu kolekciji i to u suradnji s australskim brendom It's Now Cool, a riječ je o kolekciji kupaćih kostima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.