Zaštitimo najmlađe od alergija

Nigella Junior funkcionalni je pripravak sa sjemenkama crnog kima na bazi meda koji uz sjemenke crnog kima sadrži i cvjetni prah koji pčele prikupe tijekom pašne sezone od veljače do studenog.

Budući da sjemenke crnog kima nisu najboljeg okusa, čak i u medu, za sasvim malu djecu tu je pripravak Nigella Junior koji osim sjemenki crnog kima sadrži i jezgru lješnjaka koja pripravak čini ukusnijim, ali ga i obogaćuje vitaminima i mineralima.

Moćni crni kim

Crni kim je kao djelotvoran sve-lijek poznat od davnina (postoje dokazi da su ga koristili i u drevnom Egiptu), a unazad nekoliko desetljeća afirmiran je i kao moderna panaceja. Brojna su njegova moćna svojstva, no najvažnije je reći da su znanstvena istraživanja potvrdila da je najveća snaga crnog kima u tome što preko blagotvornog djelovanja na imunološki sustav obuhvaća čitav organizam.

Sastav Nigella Junior:

  • sjemenke crnog kima (Nigella sativa)
  • jezgra lješnjaka (Corylus avellana L.)
  • cvjetni med
  • pomaže peludnim alergičarima
  • sadrži najčešće alergene (pelud ambrozije, lijeske i breze, johe, topole, trave i korova), pa djeluje kao prirodno, učinkovito cjepivo i vrši hiposenzibilizaciju organizma na alergene
  • jača imunitet

U ovom se pripravku nalaze puno manje količine cvjetnog praha nego što ga ima u klasičnom cvjetnom medu, a tu je i crni kim koji širi glatke mišiće i bronhije tako da je i najtežim alergičarima omogućeno njegovo uzimanje tijekom cijele godine u svrhu desenzibilizacije na navedene alergene. Radi se o prirodnom cjepivu koje uči tijelo da je cvjetni prah izvrsna hrana i da ono više nema potrebu na njega tako burno i neadekvatno reagirati.

Preporučuje se uzimanje uz ulje crnog kima, i to po 1 žlicu dnevno od kraja veljače do kraja listopada, a po 2 žlice dnevno u periodu od početka studenoga do početka ožujka (u razdoblju relativnog mirovanja).

Nigella Junior stiže trima sretnim čitateljicama. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nigellajunior
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Zlata Slamic
Monti Kala
Lara Kurtyan