Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Zaštitite kožu od gradskog sunca

Često zanemarujemo korištenje proizvoda sa zaštitnim UV faktorom u gradu te njegovu primjenu odgađamo sve do dolaska na plažu.

Često nismo niti svjesni opasnosti za našu blijedu i još neosunčanu kožu dok ispijamo kavicu na osunčanoj terasi. Često zanemarujemo korištenje proizvoda sa zaštitnim UV faktorom u gradu te njegovu primjenu odgađamo sve do dolaska na plažu. No, samo zato što niste na plaži, ne znači da je vaša koža imuna na sunce.

Nepripremljenoj koži potrebno je znatno kraće vremena provedenog na suncu da dođe do crvenila, mogućih alergija na sunce te oštećenja kože koje dovodi do prijevremenog starenja. Zato ćemo danas popričati o Nuxe liniji proizvoda…

Na gradskoj špici ili pauzi za ručak…

Stoga bilo da uživate u suncu i druženju na gradskoj špici, u pauzi za ručak ili trčanju parkom, uvijek na lice, dekolte i ramena nanesite odgovarajuću visoku zaštitu, minimalnog UV faktora 20, koja će zaštititi kožu od štetnog djelovanja UV zraka i očuvati njezina mladenačka svojstva.

Nanesite proizvod sa zaštitnim faktorom svako jutro nakon ili umjesto uobičajene kreme za lice, i obnavljajte ju ovisno o boravku na suncu.

NuxeSun_MeltingCreamHighProtection_SPF50_decor

Vrlo visoka zaštita koja čuva mladost kože

Slasna zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun Topiva krema za zaštitu od sunca SPF 50 pruža visoku sigurnost za kožu prilikom izlaganja suncu te smanjuje pojavu sunčanih pjega.

Ova slasna njega ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten zahvaljujući prirodnom puderu rogača, vodeni zumbul obilno hidratizira kožu, a egzotični Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja (lat. Fagraea berteroana) štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije.
Cijena, 50 ml: 144 kn

NuxurianceUltra_Creme_SPF20_002

Snažan anti-age i visoka UV zaštita kože u gradu

U gradu ili u prirodi, UVA zrake prodiru dublje u kožu od UVB zraka i njihov se učinak reflektira u obliku vanjskih znakova starenja (bore, tamne mrlje i opuštanje kože).

Nova Nuxuriance® Ultra Potpuna obnavljajuća anti-age krema SPF20 | PA +++, nanesena kao gornji, zaštitni sloj nakon seruma ili kao baza ispod tekućeg pudera učinkovito štiti kožu od UV zračenja tijekom cijelog dana, dok ujedno djeluje na obnovu, učvršćivanje i vraćanje volumena koži. Njezino zaštitno djelovanje djeluje i u borbi protiv tamnih mrlja. Za sve tipove kože.
Cijena, 50 ml: 337,59 kn

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Uporaba dezodoransa netom poslije brijanja sada je moguća uz učinkovitu i baršunasto nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

Savjeti i preporuke

Smilje u svom sastavu sadrži ljekovite italodione, regenerirajuće neterpenske di-ketone, monoterpenske alkohole, monoterpene, estere, eterična ulja, gorke tvari, bioflavonoid i arzanol.

Beauty report

Ovo ulje sa cvjetovima vode i sunca štiti stanice kože od starenja i omogućava postizanje glamurozne preplanulosti.

Kućni ljubimci

Iako nam često djeluje da ćemo iskočiti iz kože od vrućine, nažalost, našim četveronožnim, krznenim prijateljima je još toplije!

Advertisement