Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto je alfa žena najbolja žena koju ćeš ikad imati?

Snažna alfa žena se ponekad čini zastrašujućom, ali ona ima puno više toga od svog jakog karaktera.

Snažna alfa žena se ponekad čini zastrašujućom, ali ona ima puno više toga od svog jakog karaktera. Alfa žena je i najbolja žena koju ćeš ikada imati!

Zašto i koje su to druge njene osobine koje naprosto obožavate, saznajte u daljnjem tekstu.

  1. Biti će 100% otvorena prema tome tko je točno ona. Nećeš se morati pitati trpi li stvari samo zbog tebe zato što, iskreno, briga ju. Ona će biti jedinstvena, posebna, originalna i uvijek svoja jer ima onu svoju mantru „Uzmi me kakva jesam ili me gledaj kako odlazim“. Ima svoje dostojanstvo i smatra da ne treba glumiti nevinu i krhku djevojku kako te ne bi uplašila.
  2. Izazivat će te da budeš bolji muškarac. Ako išta postoji što njen muškarac želi u životu, bilo projekt ili cilj prema kojem ide, ona će ga podržavati i gurati prema naprijed. Želi i da njen partner uspije zato što zna da će im život biti bolji ako oboje pobjeđuju.
  3. Živi punim plućima što znači da je zabavno biti s njom. Kada ne radi punom parom, ona uživa u životu najbolje kako može i zna. Nije povučena osoba koja će ostati doma uz film nego će radije otići među ljude ili isplanirati putovanje.
  4. Željet će te, ne trebati. Ne treba muškarca kako bi uspjela u životu i preživjela jer sama će sama sve postići. To znači ako je s tobom to je zato što želi biti s tobom, a nema ništa bolje i iskrenije od toga da žena istinski želi biti s tobom.
  5. Neće ti „kvocati“ kada nešto ne napraviš. Ako zaboraviš napraviti stvari koje si obećao, neće ti prigovarati već će sama pronaći način da in napravi. I još bolje nego ti.
  6. Neće nikada odustati od važnih stvari. Neće odbaciti vašu vezu već na prvi znak borbe, zato što je borba njeno srednje ime. Suočava se sa svim izazovima, borbama i problemima visoko uzdignute glave i neće oklijevati pronaći put kako bi vam bilo još bolje.
  7. Napravit će prvi korak bez oklijevanja. Seks s alfa ženom će uvijek biti očaravajući zato što ne samo da općenito uživa u strasti i intimnosti već neće oklijevati napraviti
  8. Ne trebaš se brinuti za nju. Ako ode sa svojim frendicama na put ili negdje bez tebe, bez brige, nećeš se morati brinuti da se ne zna brinuti za sebe i kako ćeš je morati doći spašavati. Ona je žena, ne princeza.
  9. Neće se odreći sebe. Alfa žena uvijek ima svoj cilj. To se misli i na karijeru, zdravlje, kako izgleda, tako da se ne moraš brinuti da će pasti u lijeno razdoblje ili depresiju gdje će te dočekati doma u raščupanoj i masnoj kosi i pidžami. Imat će dana kada joj se ništa neće dati, kao i svaka druga žena, ali oni neće trajati dugo zato što ne može podnijeti da ne bude najbolja verzija sebe koja može biti.
  10. Ekstremno je lojalna onima koje voli. Kada voli, ona stvarno voli. Izazivat će te da budeš najbolja verzija sebe dok se brine o tebi na svim mogućim načinima i podržava te u svemu. Gleda na svoju vezu kao neprocjenjivo partnerstvo i potrudit će se od vas napraviti najbolji par ikada. Jer ne pristaje na malo, želi samo najbolje, a ako je s tobom izgleda da si poprilično zaokupio njenu pažnju.

Izvor: thebolde.com

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, ima savršeno rješenje omiljeno među čitateljima za postizanje savršenog zategnutog i podignutog izgleda – BEAR 2 Eyes & Lips!

Seks

O čemu maštaju žene?

Duh i tijelo

Seksualno nasilje je jedno od najtežih kaznenih djela koje se najmanje prijavljuje. I to ne samo u Republici Hrvatskoj nego u cijelom svijetu.

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.