Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Zašto je najbolja prijateljica jedna od najvažnijih osoba u životu?

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji – Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Upravo taj iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon, multinacionalnu kozmetičku kompaniju kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji – Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Za početnu točku svom novom parfemu, svjetski priznati stručnjaci iz Avonovog laboratorija uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav, ali i poštovanje i podršku. Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nježnoj aromi bademovog mlijeka i cvijeta, kao i buketu cvijeća, koje su uparili s modernim, svjetlucavim milijunima latica cvijeta naranče i toplim zagrljajem mošusa. I sve je to upakirano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najljepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo.

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvijek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 0,10 € od svakog naručenog TTA EVERLASTING mirisa, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj!

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem kataloga kampanje travanj po cijeni od 25,90 €. Više saznaj na www.avon.hr ili u Mkatalogu.


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 28. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Baranj

Ne propustite

Darivanje

L’ADRIA je kupce ovog rođendana odlučila iznenaditi –ne samo s rođendanskim popustom, već i s dvama novim proizvodima.

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.