Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Zašto je siva boja idealna za uređenje doma

U  psihologiji boja siva se često smatra tmurnom i depresivnom bojom. No, kada se radi o uređenju interijera, siva boja je bezvremenska i prostoru daje čvrste temelje za kombinaciju s drugim bojama.

U  psihologiji boja siva se često smatra tmurnom i depresivnom bojom. No, kada se radi o uređenju interijera, siva boja je bezvremenska i prostoru daje čvrste temelje za kombinaciju s drugim bojama. Siva u prostor unosi mirnoću, eleganciju i jednostavnost, a dobro odabran sivi statement komad namještaja može otvoriti vrata detaljima drugih boja. I to baš svih boja – toplih i hladnih. Može se reći da je siva – nova bijela.

Sjedeća garnitura Mara 4.999 kn

Koliko god neobično zvučalo, siva boja u interijeru ima izrazito velik potencijal da oživi prostor. Za ljubitelje neutralnih boja u uređenju doma siva je idealan odabir. Kombinacijom različitih nijansi sive prostor dobiva dubinu, a prostorija u sivim tonovima izgleda poetski, kao crno-bijela fotografija.

Ako je upravo siva boja vaš odabir, veliki izbor namještaja i dekoracija u različitim nijansama sive boje pronaći ćete u Lesnina XXXL centrima kao i na web shopu.

Za inspiraciju donosimo i nekoliko ideja i savjeta kako sivim nijansama „oživiti“ dom.

Kuhinjski blok Lucia 12.999 kn

Uvijek u duhu vremena

Neutralna siva komoda ili tepih dnevnom boravku dat će dašak elegancije. Ovaj izbor zahvalan je ne samo za održavanje već i za kombiniranje s drugim bojama.

Uz sivu komodu odaberite zavjese, tepih i jastuke u svjetlijim i tamnijim nijansama sive i kao rezultat nastaje prava rapsodija sivih nijansi, a prostorija izgleda elegantno i filmski.

Tkani tepih Marble 249 kn

O sivim nijansama razmislite ako mislite renovirati kuhinju. Siva kuhinja je praktična, laka za održavanje i uklapa se u baš svaki stil. Siva boja prkosi trendovima pa će siva kuhinja uvijek izgledati relevantno i u duhu vremena.

Čak i ako niste spremni svoj dom mijenjati u većoj mjeri – sivim detaljima može se napraviti velika razliku. Sive stolice, jastuci,vaze, posuđe – opcije su brojne. Sivi zid savršeno će se uklopiti uz svaki stil uređenja, a za one hrabrije savjetujemo da obojaju strop prostorije u sivo – prostorija će izgledati više i prostranije.

Pročitajte još

Moj dom

Motion Candles je novi hrvatski brend svijeća koji se tržištu predstavio prošle godine, a svoje kupce ne prestaje oduševljavati inovativnim mirisima.

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

Ako želite da sreća uđe u vaš dom, onda ovih 5 stvari izbacite van!

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Advertisement