Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Zašto još uvijek tražite bivše na društvenim mrežama?

Volite svog partnera/partnericu, volite život koji vodite, a ipak tragate za svojom bivšem ljubavi po bespućima interneta.

Zamislite situaciju u kojoj ste u sretnom braku nekih 15 godina. Volite svog partnera/partnericu, volite život koji vodite, a ipak tragate za svojom bivšem ljubavi po bespućima interneta.

Naravno, ne radi se o tome da biste se željeli, hipotetski, pomiriti s bivšom ljubavi, ali se ipak nekako potajno nadate da biste mogli „naletjeti“ na nju.

Izgleda vam poznato?

Što nam se to događa!?

Većina nas još uvijek se osjeća isto „iznutra“, bez obzira na to koliko je vremena prošlo ili koliko imamo godina. Iako razočaranja i ljubavni jadi iz prošlosti s vremenom smanjuju intenzitet, ostaju u našim sjećanjima.

Mnogi ljudi maštaju o susretu s bivšima kako bi vidjeli koliko su sada sretni, kako izgledaju i žive li bolje od nas. Ali, opsesije su neželjene.

Traganje za bivšima na društvenim mrežama definitivno bi se klasificirano kao jačanje opsesije. Lakše ćete nastaviti svoj život, ako ne tražite razrješenja ili potvrde iz prošlosti. Umjesto toga, fokusirajte se na ono na čemu ste zahvalni. Prelijte svoju energiju i pažnju na sadašnjost i svoju budućnost.

Previše dobrih veza i odnosa propadne kada se vraćamo u prošlost

Više

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Život u dvoje

Postoje određeni znakovi uz pomoć kojih ćete shvatiti da imate posla s jednim sigma mužjakom.

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Horoskop

Saznajte tko će biti dobro raspoložen, napredovati i imati obilje ljubavi!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.