Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto još uvijek tražite bivše na društvenim mrežama?

Volite svog partnera/partnericu, volite život koji vodite, a ipak tragate za svojom bivšem ljubavi po bespućima interneta.

Zamislite situaciju u kojoj ste u sretnom braku nekih 15 godina. Volite svog partnera/partnericu, volite život koji vodite, a ipak tragate za svojom bivšem ljubavi po bespućima interneta.

Naravno, ne radi se o tome da biste se željeli, hipotetski, pomiriti s bivšom ljubavi, ali se ipak nekako potajno nadate da biste mogli „naletjeti“ na nju.

Izgleda vam poznato?

Što nam se to događa!?

Većina nas još uvijek se osjeća isto „iznutra“, bez obzira na to koliko je vremena prošlo ili koliko imamo godina. Iako razočaranja i ljubavni jadi iz prošlosti s vremenom smanjuju intenzitet, ostaju u našim sjećanjima.

Mnogi ljudi maštaju o susretu s bivšima kako bi vidjeli koliko su sada sretni, kako izgledaju i žive li bolje od nas. Ali, opsesije su neželjene.

Traganje za bivšima na društvenim mrežama definitivno bi se klasificirano kao jačanje opsesije. Lakše ćete nastaviti svoj život, ako ne tražite razrješenja ili potvrde iz prošlosti. Umjesto toga, fokusirajte se na ono na čemu ste zahvalni. Prelijte svoju energiju i pažnju na sadašnjost i svoju budućnost.

Previše dobrih veza i odnosa propadne kada se vraćamo u prošlost

Više

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Suncokreti na oblacima

Jednom kad žena odustane, to znači da je dala sebe do kraja...

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.