Zašto muškarac nikad neće napustiti obitelj zbog ljubavnice?

ljubavnici

Jednostavno je! Ona, “druga žena”, je osuđena na patnju. Najčešće provede cijeli život čekajući osobu koja nikad neće doći. Ako se nađete u ovakvoj vezi, prirodno je zapitati se hoće li on ostaviti ženu zbog vas.

Ali, što to čovjeka može natjerati da napusti sve i dođe živjeti s vama? Ako ste vi ta koja sada ima aferu s oženjenim muškarcem, onda će ovaj članak biti nešto poput šamara koji nam je doista često potreban.

Već ima sve što mu treba

Zašto bi napustio ženu i djecu? Odlično se provodi s vama bez ikakvih dužnosti i odgovornosti. A onda se vraća kući i igra se s djecom. Ovo je idealna situacija za njega. Ima ženu koja mu kuha, čisti i odgaja djecu. Ima i ljubavnicu koja se brine o njemu na način na koji žena ne stiže, ne može ili ne želi….

Ima sve, dvije žene, koje moguće obje voli na drugačiji način , i sve njegove potrebe su zadovoljene. Život je savršen!

Razvod je bolan i skup

Odvjetnici, socijalna služba, svađe, uzrujana djeca, stres… Financije! Krediti! Stan! Auto!

Zašto bi prisiljavao sebe i obitelj da prolaze nešto što nije nužno?

Da je htio da napusti ženu, već bi to učinio

Kad doista volite nekoga više od ičega na svijetu, usprkos svim poteškoćama i preprekama, svatko bi našao nači i ostavio sve i došao k vama. Jednostavno, čovjeku je odlično ovako kako je. Nije napustio ženu, jer jednostavno to ne želi.

Ne tražite izgovore. Nema četvrtoga. Ako ste ljubavnica, a on ima obitelj – ovo je realnost i ne postoji četvrti razlog.

Samo ova tri koja stoje kao tri zida između vas i njega.

Tekst napisao David Wygant