Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto muškarci vole moćne žene?

Moćna žena zna točno što želi i ulaže sve svoje napore kako bi se profesionalno ostvarila.

Tko je uopće moćna žena? Ako se to može definirati, onda je zapravo riječ o pripadnici nježnijeg spola za koju bi se teško moglo reći da je nježna. Moćna žena zna točno što želi i ulaže sve svoje napore kako bi se profesionalno ostvarila.

Moć je postala najveći afrodizijak za moderne muškarce. Odavno je prošlo vrijeme kada je idealna žena bila odlična domaćica, sada muškarci većinom misle da je idealna partnerica moćna, snažna i seksi direktorica.

Znanstvenici smatraju da ovo nije samo rezultat zamijene uloga spolova već i krajnji ishod teške ekonomije pa i muškarci sve više traže onog koji doprinosi. Djevojka koja je jaka, nezavisna i profesionalna će se više dopasti modernom muškarcu.

Najbolja opcija – financijska nezavisnost

Moćna žena nikada nije dosadna, a njezino društvo uvijek je uzbudljivo. Sada 18% muškaraca traži partnericu koja je zabavna, 14% onu koja drži do sebe a 9% najviše cijeni spontanost. Dalje, 35% muškaraca voli “loše” djevojke poput Angeline Jolie, Megan Fox

Muškarci koji su se plašili uspješnih i moćnih žena su dosta sazreli. Sada im one odgovaraju i ona koja je financijski nezavisna je najbolja opcija. Također, mediji stvaraju sliku da su moćne i nezavisne žene izuzetno seksi.

Kada je riječ o potencijalnom partneru za žene, ni one više ne vjeruju u bajke o vitezu u sjajnom oklopu. Više ne smatraju da su kavaliri i ponašanje po bontonu odavno zaboravljena očekivanja, i ovakvi muškarci su skloni patroniziranju tek jedne od deset žena. Za 45% žena ni moderan neženja nije baš idealna prilika.

Kakva si zvijer, takav ti je plijen!

Kao i muškarci, žene su i dalje privučene ambicijom – 60% žena i dalje smatra da su dosta privlačniji muškarci na dobrim pozicijama. Ženama je potrebna zanimacija, nešto što će im skrenuti misli od svakodnevnih poslova, kuće, dvorišta, djece…

Loši momci su izazov, a to važi i za muškarce, i njima su privlačnije djevojke koje su izazov. Što je igra teža, veći je interes. Loši momci su seksipilniji od kavalira zato što imaju nastup i vjerovanje da se mogu samo poigrati i nestati. S njima nikada ne znate lažu li ili ne, ali to može uvijek iznova biti zanimljivo.

Jasna komunikacija

Najvažnija stvar zbog koje muškarci vole moćne žene je njihova sposobnost izravne komunikacije. Žene obično ne žele ili se boje reći što misle i očekuju da im muškarci čitaju misli. Takvo ponašanje muškarce živcira jer su oni prilično jasni u komunikaciji. Moćne žene jasno govore što misle, pa ih muškarci zbog toga i vole. 

Više

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Darivanje

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.