Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto muškarci vole zločeste?

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti.

U usporedbi s dobricom uz koju neće imati problema i s kojom najčešće završe, muškarci vole zločeste cure.

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti. U njihovoj glavi vlada zbrka maštarija, stereotipa i arhetipova zabave. No, zašto se baš zalijepe za male zlice?

Bolje u krevetu?

Muškarci vole stereotipne zločeste cure jer misle kako su one bolje u krevetu od slatkica. Iako ovo ne mora biti istina, većina muškaraca povezuje zločeste cure s nezaboravnim seksom, avanturama, spontanim seksom, iznenađenjima u spavaćoj sobi i ponekim izletima u nepoznato. Sjetite se Madonne, arhetipa zločeste cure koja je izgradila svoju karijeru na seksu.

Zločeste djevojke znaju uživati u tijelu svoga partnera. One nemaju problema s tim da mu detaljno proučavaju golo tijelo. Zadržavaju se na mjestima na kojima žele, dodiruju, promatraju, proučavaju…

Zabavnije su

Uvijek se smiju njihovim prostim vicevima. Zločesta cura vas nikada neće šokirano pogledati kada provalite neku seksističku, šovinističku ili crnohumornu foru. Neće poludjeti i ispričavati se svojim prijateljicama za vaše “gluposti” ili ih pokušati prikriti. Samim time, ona postaje “jedan od dečkiju”, dobrodošli dodatak vašem društvu.

Izlasci su uvijek bolji

Muškarci se bolje zabavljaju s zločestim curama – nikada ne znaju gdje će završiti. Običan izlazak u omiljeni kafić može se pretvoriti u turneju po bircevima i klubovima s koje ćete se vratiti na parni pogon s puno anegdota i neočekivanih događaja. Neusporedivo bolje od mirne večere uz TV ili slične zabave.

Također, zločeste cure ne broje pivo koje popijete, nego vam donesu novu rundu. I svakako vam ne čitaju bukvicu kako ste pretjerali.

Nisu zahtjevne

Muškarci vjeruju kako su zločeste cure  manje zahtjevne. Uvriježeno mišljenje je kako one ne pate za vezom, kako se ne žele skrasiti s prvim frajerom koji naiđe i crtati srčeka uz njegovo ime dok pričaju na telefon s prijateljicom. Upravo zato se muškarci i ne trude svjetski impresionirati zločeste djevojke – vjeruju kako nemaju neke standarde za ispuniti.

Bolje se oblače

Provokativni look je potpis prave zločeste cure – njoj su visoke potpetice i uska odjeća svakodnevna uniforma i rijetko kad ćete ju vidjeti u trenirci.

Ordinacija.hr

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Putovanja

Zar ne bi bilo super opustiti se uz film i pritom uživati u nevjerojatnom i nezaboravnom okruženju?

Život u dvoje

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.