Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/people">People photo created by Racool_studio - www.freepik.com</a>

Život u dvoje

Zašto neke muškarce pamtimo?

Tijekom svoga života upoznamo stotine muškaraca, ali neka lica nikako izbrisati.

Tijekom svoga života upoznamo stotine muškaraca, ali neka lica nikako izbrisati. Ovo je kratak pregled sedam sigurnih tipova muškaraca koje nikada ne može zaboraviti.

Prva ljubav

Intenzivna, hipnotizira, ruši s nogu – to je prva ljubav. “Ljubav prva zaborava nema”, stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i posljednja. Bez obzira što vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera definirate buduće kriterije.

Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon prekida s prvom ljubavi. Tu nastupa on, rame za plakanje i čovjek koji vas sluša i ugađa vam. Ta se veza najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi.

Savršen u teoriji

On je jednostavno savršen. Barem u teoriji. Odličan je s vašim prijateljima, pazi vas kao princezu i svjesni ste da bi bio odličan materijal za brak. Ali… Nema je, nema nje – kemije, navodi 24sata.

Šarmantan i arogantan

Javlja se u bio kojoj fazi života i toliko je zanimljiv da jednostavno ne možete prestati razmišljati o njemu. Noći će se provoditi u razmjenjivanju poruka i pozivima. Nakon dugo vremena shvatit ćete da on nije onakav kakav se čini i uvijek ćete pomisliti kako ste bili blesavi.

Ljubav iz studentskih dana

Prvi partner na fakultetu odlična je priprema za stvarni svijet jer ste po prvi puta daleko od roditelja i uživate u slobodi.

Savršen – u mislima

Ova ljubav najčešće nije ostvarena jer je tajming jednostavno pogrešan. S ovim partnerom osjećate povezanost i strast, ali životne okolnosti nikako ne dopuštaju vezu, no jedina prednost mu je, zapravo, da nije imao prilike da vas uvjeri koliko vam nije kompatibilan.

Ljubav s mora

Svaka žena, makar je samo jednom bila slobodna na ljetovanju, upozna savršenog. Svi nosimo sjećanja sa takvih ljetovanja, ali pomislite koliko je takvih parova zasnovalo ozbiljnu vezu iz jedne ljetne avanture?

Više

Zanimljivosti

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite...

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Suncokreti na oblacima

Tip me oduševio, kako bi se reklo, izuo me iz cipela jednim potezom, lansirao me u svemir.

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.