Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto padamo na krive frajere

Moj mali je opasan…

Ružičaste naočale ljubavi i crvene privlačnosti često znaju zamagliti pogled na činjenice te vrline i mane muškaraca koji nam se sviđaju. Iako negdje u nama čuči (ili je čučalo) malo upozorenje, samo odmahnemo rukom i otrčimo  ravno u zagrljaj krivog muškarca.

I bez obzira koliko godina imamo, koliko iskustva, kao da baš znamo “piknuti”!

Ipak, evo nekoliko razloga zašto činimo krive odluke.

Izgled

Vanjština je prvo što vidimo i što nam se na prvi pogled može činiti jako primamljivo. Zgodan frajer će nas u većini slučajeva zaintrigirati, a poneki možda i zadržati. Još ako pritom ima onaj živahni sjaj u očima, često pomislimo kako u njemu ima nešto posebno, a kad ono na kraju ispadne da je to samo odsjaj vašeg zaluđenog pogleda u njegovim očima. Ipak, izgled vas ne može toliko dugo zadržati, pa će te se s vremenom izvući.

Frajerisanja

Koliko god pričali o tom kako volimo razumne i ugodne dečke, na početku ćemo većinom pasti na frajera. Ako pritom ima i odvažan stav, jer će  proraditi naši davni nagoni za tim kako želimo zaštitnika, čovjeka koji je dovoljno jak i hrabar da za nas ide u lov i donosi hranu, tim bolje.

Ipak, s vremenom, najčešće, shvatimo kako su te njegove riječi  pucanj u prazno, te da taj može uloviti samo svoj lažljivi rep. Ipak, treba vremena za zauzdavanje vlastitih nagona.

Stil

Kako se većinom volimo i same dobro oblačiti te fino mirisati, takvi dečki će nas na prvu loptu sigurno privući. Volite biti u njegovom mirisnom, njegovanom i urednom društvu jer to upućuje kako je zdrav, a i ulijeva nam povjerenje. Ipak, pripazite, jer nakon toga, kada slijedi grebanje ispod površine, možete saznati kako dragi ispod fine vanjštine krije prljave osobine.

Posao

Ako ima super posao, ili je primjerice iz vaše branše, ali na dobrom poslu ili poziciji, to će vam ponekad imponirati pa se možda iz poslovnog, prebacite na privatni plan. Ali, on nije njegov posao, što ćete shvatiti možda tek nakon nekoliko izlazaka.

Godine

Stariji frajer zna sve tajne zavođenja, pa se lako nađete u njegovim iskusnim rukama i zbog godina mu padnete u zagrljaj. Ista, ali obrnuta stvar se može dogoditi s mlađim tipom. Mlađi tipovi imponiraju! Uživite se u ulogu opasne učiteljice te vas zabavlja igrati se s mladim mesom. S njima zaboravite na svakodnevne probleme, neopterećujuće je sve…

Ali…

Nakon upoznavanja, igra “staro – mlado” više ne mora biti toliko zanimljiva.

Ne propustite

Život u dvoje

Apsolutno svaki par prolazi kroz ovih sedam faza odnosa.

Dobar posao

Čak i 20 godina kasnije neki poslovni savjeti zlata vrijede.

Suncokreti na oblacima

Umori se čovjek kroz život tražeći dobro u svakom, u svemu.

Dobar posao

Možda mislite da zadirkivanje prestaje kad završite srednju školu, ali gnjavatori postoje i u mnogim tvrtkama i uredima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.