Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Zašto su muškarci s dlakavim prsima najbolji partneri?

Nije tajna da je su muškarci s dlakavim prsima muževniji i privlačniji brojnim ženama.

Nije tajna da je su muškarci s dlakavim prsima muževniji i privlačniji brojnim ženama. To pitanje ukusa se proteže od kada postoje muškarci i žene. Naravno, ne moraju žene nužno preferirati muškarce s ljubavnim tepihom, neke žene više vole muškarce s glatkom kožom.

Međutim, nekako uvijek dođe do zaključka da su dlakaviji muškarci privlačniji, a donosimo vam i 10 razloga zašto je to tako.

Dlakava prsa su seksi. Naime, muškarci s dlakavim prsima često se smatraju seksipilnijima i poželjnijima od onih bez njih.

Dlakava prsa znak su muškosti. To znači da su povezani sa snagom, moći, muževnošću i seksualnom sposobnošću. To su sve osobine koje mnoge žene traže u partneru.

Dlakava prsa mogu dati vašem partneru erotski osjećaj. Kad žena vidi dlakava prsa svog muškarca ona se uzbudi jer je to simbol muškosti.

Dlakava prsa pokazuju da muškarac vodi zdrav način života. Zanimljivo je da žene smatraju kako su muškarci s dlakavim prsima zdraviji i jači od onih s glatkim prsima.

Dlakava prsa pokazuju muškarčevo samopouzdanje.

Dlakava prsa znače da je muškarac siguran u svojoj vezi. Žene vole muškarce koji imaju svoj prostor i ne osjećaju se ugroženo kada su u blizini svoje partnerice.

Dlakava prsa ukazuju na sposobnost muškarca da zaštiti svoju partnericu, a kada se žena osjeća sigurnom i zaštićenom, on postaje privlačan.

Dlakava prsa pokazuju koliko je muškarcu stalo do partnerice. Kad muškarac provodi vrijeme dotjerujući svoje tijelo, uključujući i područje prsa, time pokazuje da voli svoju partnericu.

Dlakava prsa su znak da je muškarac strastven. Strastveni muškarci obično su samouvjereni i dominantni.

Dlakava prsa su znakovi muževnosti. Muževni muškarci poznati su po tome što su seksualno aktivni. Također su poznati po tome što imaju veliku izdržljivost.

Više

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Darivanje

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.