Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Zašto toliko volim Yaleu?

Yalea, jednako kao i She.hr, želi podržati žene u njihovim izborima, želi podržati njihove talente, nagraditi njihovu osobnu i prirodnu ljepotu.

U doba jedne od najvećih globalnih kriza kada je malo tko od nas znao što nosi sutra, i Yalea i She.hr, odlučili su krenuti u akciju. Tvrtka DeRigo je htjela ponuditi visokokvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni te naglasiti potpunu modnu neovisnost, dok je korona kriza za mene, kao urednicu ženskoga portala, bila i okidač i pročišćivač vezan za međuljudske odnose i pojave koje su me, iskreno rečeno, pomalo uzrujavale.

Upravo u tom periodu u mojoj glavi se i iznjedrila ideja She4She u kojoj sam doista željela pomoći ženama da u trenucima izazova Covida 19  prežive sa svojim brendovima i poslovima. Više od stotinu malih poduzetnica se javilo i sudjelovalo u toj maloj, podržavajućoj priči nudeći različitim ženama da sebe i svoje proizvode ili usluge pokažu svijetu. She4She živi i danas. Upravo Yalea, jednako kao i She.hr, želi podržati žene u njihovim izborima, želi podržati njihove talente, nagraditi njihovu osobnu, prirodnu ljepotu.

Nije zgorega ni naglasiti kako je Yaleu upravo osmislio kreativni tim sastavljen uglavnom od žena, a namijene je uglavnom zrelijoj ženskoj publici, baš kao i She.hr.

Bezvremenski, elegantan, ženstven, pozitivan i snažan brend

Tko se ne bi htio poistovjetiti s ovakvim porukama? I doista, nailazim na poveznicu između Yalee i She.hr.

Brza izmjena trendova, jeftini odjevni komadi i modni dodaci koji se brzo troše potiču nas da modu općenito počinjemo smatrati jednokratnom, što ima kobne posljedice za naš planet. Unatoč negativnim utjecajima modne industrije na okoliš, moda i održivost nisu međusobno isključivi koncepti. Idealno bi bilo, umjesto kupovine velike količine povoljnih odjevnih komada i modnih dodataka, uložiti u bezvremenske, kvalitetne komade.

Yalea je isključivo ženski brend sunčanih i dioptrijskih naočala, dizajniran i proizveden imajući na umu žene i njihove potrebe. Žene su danas sve su samostalnije, odlučnije u svojim namjerama i točno znaju što žele od života. Kao bezvremenski, elegantan i ženstven brand, Yalea želi biti inspiracija svim ženama, istovremeno komunicirajući slobodu modnog izričaja i neovisnost o toj prolaznoj, brzoj modi. Daje počast ženama različitog podrijetla, kultura, dobi i razdoblja, koje su možda i posve nepoznate, ali koje su se u različitim zemljama i na različitim poljima istaknule zahvaljujući svojim životnim izborima, predanosti i postignućima.

Yalea naglašava eleganciju kao bezvremenski koncept u kojemu bi fokus trebao biti na kreiranju odabranih odjevnih komada i modnih dodataka u koje ste pažljivo ulagali, i vrijeme i svoj novac. Međutim, i Yalea i She.hr naglašavaju da je samopouzdanje najvažnije – kada želimo ostaviti dojam elegancije. Nažalost, žudeći za tuđom pažnjom i odobravanjem, zaboravljamo ono najvažnije – sviđati se sebi. Važno je prihvatiti sebe. Važno je pustiti našoj unutarnjoj ljepoti da izađe van, da zasjaji kao dio naše ženstvenosti. Yalea žene nose svoju ženstvenost iznutra, ne na sebi.

Uvijek na strani žena, baš poput nas, Yalea kroz dva značajna projekta „I was a Sari” – projekt posvećen indijskim ženama i „Stronger Women, Stronger Nations’“ – koji podržava afganistanske žene, potiče rast, afirmaciju i neovisnost žena.

Ukratko, Yalea je brend koji promovira žene podržavajući, u današnje vrijeme tako krhku, slobodu izbora, potičući talente i upornost, nagrađuje njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu sa stilovima naočala koje naglašavaju osobnost i jedinstvenost svake od nas.

Baš kako to i treba biti!

Ne propustite

Fashion report

Kolekcija Golden Sea Star ističe luksuzne zlatne nijanse uz dizajn u obliku morske zvijezde.

Beauty report

Jeste li znali da Mediteransko more akumulira 7% ukupne globalne mikroplastike, a sadrži samo 1% svjetske vode te da plastika iznosi više od 85%...

Beauty report

Pratite Divote Cosmetics, jer priča o njima je tek započela!

Fashion report

U suradnji s Elenom Dizdar, domaći brand De'llure predstavlja ljetnu kampanju „Golden hour“ u kojoj su zajedničkim snagama kreirali maštovitu kolekciju IT komada s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.