Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Zašto vaša nova, praktična torba ne bi bila crvena?

Kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

Omiljeni hrvatski brend torbi i modnih dodataka Galko za Valentinovo je pripremio posebnu ponudu modela u crvenoj boji i kombinaciji crvene i crne.

Pozornost privlače savršene dnevne torbe koje pristaju odlično uz svaku odjevnu kombinaciju, elegantne torbe u prepoznatljivom Galko stilu, ali i male slatke crvene torbice.

Visoko na popisu najvažnijih komada u svakom ormaru nalaze se i praktične torbe u koje lako možemo strpati sve što nam može zatrebati tijekom dana. Galko ima odlična rješenja ovih modela torbi. Tako jednostavne, a tako atraktivne. Tajna je u pravoj koži koja na ovim modelima dolazi do posebnog izražaja.

Osim crvenih torbi, na raspolaganju su vam i crveni novčanici, remeni, neseseri…

Ako ste u potrazi za savršenom torbom, kao najisplativije se uvijek iznova pokazuju torbe od prave kože. Za torbu od prave kože ćete morati izdvojiti nešto niše novca, ali dobit ćete komad koji će se u vašem ormaru zadržati godinama. Svi Galko proizvodi su izrađeni od prave kože, i to nekoliko vrsta.

Kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

Ne propustite

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Trendovi

Brend Galko već 30 godina uspješno spaja dizajn, bezvremensku eleganciju i kvalitetu u svoje prepoznatljive kožne proizvode.

Fashion report

Oni koji poznaju brend Galko znaju da svaka nova kolekcija sadrži nove modele i u prepoznatljivoj Galko paleti osnovnih boja.

Zanimljivosti

Galko ovom kolekcijom ponovno dokazuje da moda i funkcionalnost idu ruku pod ruku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.