Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
seks liječi
seks liječi

Odnosi

Zašto žene lažiraju orgazam?

Partner je uvijek na prvom mjestul

Orgazam je oduvijek bio i bit će predmet debata. Ovog puta na našoj se meti pronašao zbog znanstvenih dokaza koji upućuju na glavne razloge njegovog lažiranja. Naime, za mnoge žene orgazam je nepoznanica, a ponekad je gluma jedini način da osjete barem djelić onoga što on nudi.

Postoji pregršt potencijalnih razloga zašto se žene dovode u ovu nezavidnu situaciju. Tako mnoge dame orgazam smatraju jednom vrstom obaveze tijekom vođenja ljubavi, druge se ne mogu opustiti, a mnoge za nemogućnost postizanja vrhunca krive partnera.

orgazam1

 

No studija objavljena u Journal of Sexual Archives stavlja potpuno novo svjetlo na ovo još, čini se, nedovoljno istraženo područje. U istraživanju je sudjelovalo 481 heteroseksualnih mladih žena koje su sa znanstvenicima podijelile svoje iskustvo. Na temelju toga, istražitelji su došli do zaključka kako žene glume orgazam kako ne bi povrijedile partnera, radi brige o njegovom zadovoljstvu, kako bi skratile seks, ali mnoge smatraju da im glumljene istog olakšava istinsko postizanje vrhunca.

Ova studija, koja ulazi u samu dubinu ovog jedinstvenog fenomena, prema nekim potvrđuje činjenice da žene često partnerove potrebe stavljaju ispred svojih, a u tome im uvelike pomaže lažni orgazam.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Seks i osjećaji

Ultimatumi u odnosima su uvijek rizični, ali ne moraju biti loša stvar.

Duh i tijelo

Predodžba o tome da vas netko zaskoči u mraku i siluje u grmu dobila je nove dimenzije, a silovanje se može dogoditi bez upotrebe...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.