Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks i osjećaji

Zašto žene procvjetaju nakon prekida dugogodišnje veze?

Postoji jedan fenomen kojem ste sigurno svjedočili, a koji se događa ženama diljem svijeta.

Postoji jedan fenomen kojem ste sigurno svjedočili, a koji se događa ženama diljem svijeta. Onaj fenomen kada žena nakon izlaska iz veze jednostavno zablista. Ne radi se tu o specifičnoj fizičkoj promjeni što je čini ljepšom, već o njezinoj energiji. Ta pojava zaista postoji i naziva se ‘sjaj nakon prekida’.

Prekid veze za mnoge je novi i bolji početak

Neke žene, nažalost, nemaju lijepa iskustva s ljubavnim vezama. Ne moraju to biti nasilne, toksične ili manipulativne veze, mogu biti loše veze u kojima si dvije osobe ne odgovaraju. Možda tajming nije dobar ili imaju drugačije vrijednosti i želje za budućnost. Čak i u takvim, očitim situacijama, neki parovi ostaju zajedno iz raznih faktora.

Lifestyle, home. Cute girl in the bed

Takve veze koje se održavaju iz krivih razloga jako loše utječu i na muškarce i žene. Stoga, kada žena napokon odluči podvući crtu i prekinuti vezu, doživi nevjerojatan boost energije, osjećaj samopouzdanja te zadovoljstva koji se reflektira na van.

Sretna žena je nikad ljepša žena

Kada ste bili jako zadovoljno svojim životom, sigurno ste doživjeli da vam je netko rekao koliko sjajite. Upravo se to događa ženama nakon prekida loše veze. Žene se osjećaju slobodno i odlučuju se na razne pozitivne promjene u svom životu. Možda ne nužno drastične, nego se fokusiraju na one stvari koje su zatomljavali kada su bili u vezi, poput hobija ili druženja s prijateljicama.

Također, to je period kada mnoge žene kreću raditi na sebi, mentalno i fizički – grade samopouzdanje koje je narušeno tijekom veze, postavljaju drugačije prioritete i vrijednosti. Najvažnije, stavljaju sebe na prvo mjesto. Nerijetko će se nakon nekoliko mjeseci od prekida bivši partner pokušati vratiti djevojci jer mu se sviđa ‘nova’ verzija nje. Isto tako ona će mu gotovo uvijek reći ‘ne’ jer sada napokon zna svoju vrijednost i osjeća se dobro.

Ne propustite

Horoskop

A kakve smo kao ljubavnice, saznajte u simpatičnim recima...

Život u dvoje

Zašto je i dalje toliko kontroverzno da neke starije žene vole mlađe muškarce?

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.