Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Zatvaranje šeste sezone humanitarne Ženske priče

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o svojim knjigama koje tematiziraju osobni razvoj i duhovnost.

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se posljednji ovosezonski live talk-show „Ženska priča” u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić na zatvaranju šeste sezone humanitarne Ženske priče u utorak, 9. srpnja, ugostit će poznate pisce: Josipu Pavičić Berardini, Ingrid Divković i Brunu Šimleša.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o svojim knjigama koje tematiziraju osobni razvoj i duhovnost.
Pisci će pričati o sveprisutnijoj potrebi osobnog rasta, zdravoj ljubavi prema sebi, opraštanju, zahvalnosti te svim onim životnim dobrobitima koje već godinama tematiziraju u svojim knjigama, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 9. srpnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u posljednjem ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona kreće u rujnu 2019. godine.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.
Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na [email protected]

Ne propustite

Zanimljivosti

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić će u šestoj ovogodišnjoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu TATE I SINOVI, ugostiti pjevača...

Zanimljivosti

Talk show „Ženska priča“ koji vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret...

Zanimljivosti

Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić će u petoj ovogodišnjoj epizodi popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu USUSRET MAJČINOM DANU, ugostiti pjevačicu...

Zanimljivosti

Svestranost, talentiranost, kreativnost i multitasking samo se neke od tema o kojima se sinoć strastveno pričalo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.