Zatvaranje šeste sezone humanitarne Ženske priče

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se posljednji ovosezonski live talk-show „Ženska priča” u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić na zatvaranju šeste sezone humanitarne Ženske priče u utorak, 9. srpnja, ugostit će poznate pisce: Josipu Pavičić Berardini, Ingrid Divković i Brunu Šimleša.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o svojim knjigama koje tematiziraju osobni razvoj i duhovnost.
Pisci će pričati o sveprisutnijoj potrebi osobnog rasta, zdravoj ljubavi prema sebi, opraštanju, zahvalnosti te svim onim životnim dobrobitima koje već godinama tematiziraju u svojim knjigama, uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 9. srpnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u posljednjem ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona kreće u rujnu 2019. godine.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.
Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na [email protected]