Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Thai Centar Thalea: Zavirite u preuređen prostor najpoznatije zagrebačke tajlandske oaze

U svojoj ponudi, Thai Centar Thalea, nudi široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta.

Već dobro poznato ime među zagrebačkom scenom, koje se veže uz najbolje tajlandske masaže u Zagrebu, krajem prošle godine dobilo je novi izgled, a ove godine slavi svoj 14. rođendan. Thai Centar Thalea drugi je najstariji centar za tajlandske masaže u Zagrebu, a proteže se na čak 170 m2 u kojemu se nalazi šest privatnih soba za masažu, u sklopu kojih nude i mogućnost tuširanja, kako bi svojim klijentima pružili opuštenu i intimnu atmosferu.

Najveći broj zaposlenih certificiranih terapeutkinja

U 14 godina tradicije, upravo ovaj centar za masaže ima najveći broj zaposlenih certificiranih terapeutkinja koje su visoko školovane za izvođenje svih vrsta tajlandskih masaža. Sve zaposlenice, njih čak 10,  završile su svoje obrazovanje u nekim od najpoznatijih škola na Tajlandu te zavrijedile svoje diplome, a njihova profesionalnost i vještine su samo jedan od razloga zašto se već nakon prvog dolaska svi klijenti upisuju za sljedeći termin.

Uvijek se trudimo svojim klijentima pružiti najveću razinu udobnosti, individualnog pristupa, ali i privatnosti. Trudimo se nadmašiti sami sebe i konstantno ulagati, kako u uređenje prostora, tako i u pronalazak najboljih terapeutkinja. Prostor smo preuredili kako bi svima dočarali srž Tajlanda i pružili mjesto u kojemu se svi mogu opustiti od užurbanog načina života“ – istaknuli su iz salona te dodali kako su sav novi namještaj uvezli direktno s Tajlanda.

Velika pažnja pridana je svakom detalju pa sada odlazak na Tajland može biti i odlazak do centra Zagreba, točnije Bogovićeve ulice i Thai Centra Thalea.

Široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika

U svojoj ponudi, Thai Centar Thalea, nudi široki spektar drevnih masaža i različitih tehnika koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog klijenta. Od tradicionalne tajlandske masaže koja se izvodi na strunjači, masaže s uljima, vrućim kamenjem ili biljem, pa sve do prenatalne masaže ili masaže za parove,  njihova jedina misija je svojim klijentima pružiti najbolju moguću uslugu.

Thai Centar Thalea pravi je primjer odličnog poslovanja, a o tome govori njihovo dugogodišnje postojanje, preko 15 000 zadovoljnih klijenata i njihova pozicija prvog mjesta na Trip Advisoru kojom se ponose godinama. Dašak Tajlanda, njihove tradicije i opuštajuće masaže čekaju vas u Thai Centru Thalea, a cijelu ponudu možete pogledati na njihovoj web stranici.

Ne propustite

Zdravstveni karton

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Zanimljivosti

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu.

Duh i tijelo

Jeste li zadnjih dana primijetile nacionalnu kampanju borbe protiv menstrualnog siromaštva? Možda ste se čak u nju već i uključile? Niste li još, sad...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.