Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Zavirite u zimsku kolekciju Cataleya by Martina Ješe

ve sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još profinjeniji i elegantniji touch.

Brand Cataleya postao je prepoznatljiv po ženstvenim i modernim odjevnim komadima koji se prvenstveno baziraju na sportskoj eleganciji i jednostavnoj profinjenosti.

Ove sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još profinjeniji i elegantniji touch.

page1

Kolekcija Katorea Royal FW2015/2016 unijela je mnogo noviteta na modnu scenu. Kreativne i hrabre modele, dizajnerica je dugo osmišljavala, nastojeći zadržati svoj stil, a opet unijeti malo slobode u svoju kreativnost. Nova kolekcija namijenjena je hrabrim i samouvjerenim ženama koje znaju što žele te se ne boje odjećom iskazati svoj stav.

Ove zime bazni detalji su resice koje se već dvije sezone vješto provlače kroz njezine kreacije, zatim puf rukavi, koji su novost u Cataleyi i unose dašak nježnosti i romantike u cijelu kolekciju.

page2

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija Cataleye koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila.

Dizajnerica Martina Ješe i dalje svojim brandom Cataleya pomiče granice pružajući svakoj ženi dobar izgled i zadovoljstvo samom sobom.

Katorea Royal kampanju snimio je poznati fotograf Goran Matijašec, dok je za make up ove sezone zaslužna Sanja Agić koja je savršeno naglasila ljepotu modela Tee Zadro.

Pročitajte još

Trendovi

Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati.

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

Advertisement