Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Zavirite u zimsku kolekciju Cataleya by Martina Ješe

ve sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još profinjeniji i elegantniji touch.

Brand Cataleya postao je prepoznatljiv po ženstvenim i modernim odjevnim komadima koji se prvenstveno baziraju na sportskoj eleganciji i jednostavnoj profinjenosti.

Ove sezone hrvatska dizajnerica Martina Ješe napravila je korak dalje kreiravši odjevne komade s potpisom Cataleya u svom već prepoznatljivom stilu dajući im još profinjeniji i elegantniji touch.

page1

Kolekcija Katorea Royal FW2015/2016 unijela je mnogo noviteta na modnu scenu. Kreativne i hrabre modele, dizajnerica je dugo osmišljavala, nastojeći zadržati svoj stil, a opet unijeti malo slobode u svoju kreativnost. Nova kolekcija namijenjena je hrabrim i samouvjerenim ženama koje znaju što žele te se ne boje odjećom iskazati svoj stav.

Ove zime bazni detalji su resice koje se već dvije sezone vješto provlače kroz njezine kreacije, zatim puf rukavi, koji su novost u Cataleyi i unose dašak nježnosti i romantike u cijelu kolekciju.

page2

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija Cataleye koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila.

Dizajnerica Martina Ješe i dalje svojim brandom Cataleya pomiče granice pružajući svakoj ženi dobar izgled i zadovoljstvo samom sobom.

Katorea Royal kampanju snimio je poznati fotograf Goran Matijašec, dok je za make up ove sezone zaslužna Sanja Agić koja je savršeno naglasila ljepotu modela Tee Zadro.

Više

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Zanimljivosti

Provjerite imate li sve, ne zaboravite nešto važno, a sve što nedostaje kupite na vrijeme na jednom mjestu

Zanimljivosti

Ulaskom u sezonu raznih svečanosti velika je mogućnost da vas trenutno zovu svugdje i da ćete u nadolazećim tjednima i mjesecima biti gost na...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.