Zavodljiva Adriana za Vogue Eyewear

Vogue Eyewear predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2016. s megapopularnom brazilskom manekenkom Adrianom Limom inspiriranu najatraktivnijim lokacijama užurbanog Los Angelesa.

Novi modeli sunčanih i dioptrijskih naočala svojim modernim dizajnom i elegantnim oblikom predstavljaju kreativni duh, vedru atmosferu i eklektičan stil življenja tog grada te savršeno odgovaraju Adrianinom neopterećenom načinu života.

lead

Jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima, tijekom svoje desetogodišnje manekenske karijere kročila je najprestižnijim svjetskim modnim pistama, pojavljivala se na naslovnicama brojnih časopisa te sudjelovala u uspješnim kampanjama izvan svijeta mode. U novoj Vogue Eyewear kampanji Adriana ostaje vjerna svom entuzijazmu i pustolovnom duhu.

lead 2

„Rad na novoj Vogue Eyewear kampanji za proljeće/ljeto 2016. s Ellen von Unwerth na lokacijama kao što su Venice Beach i Santa Monica bio je pravo zadovoljstvo. Radi se o idealnim lokacijama za novu kolekciju koja se ističe vrhunskom kvalitetom, atraktivnim bojama i modelima te savršeno prikazuje moderan i mladenački stil Vogue marke”, izjavila je Adriana Lima.

Kampanju s Adrianom Limom na ovim atraktivnim lokacijama snimila je poznata fotografkinja Ellen von Unwerth poznata po svojim fotografijama najljepših žena na svijetu.

lead 3

„Sa zadovoljstvom sam se pridružila Adriani na ovom predivnom izletu u sunčani Los Angeles gdje smo uhvatile fantastičnu energiju i fenomenalan ritam ovog grada – od cool jetseterskog stila u LA-u preko zaigranog romantičnog duha u Santa Monici do ležerne atmosfere u Venice Beachu. Obožavam raditi s Adrianom, ona je savršena ambasadorica Vogue Eyewear brenda. Cijela kampanja je vrlo živopisna i pomalo divlja, što mi se jako sviđa”, izjavila je Ellen von Unwerth.