Zavodnica u 3 koraka

Jednostavno rečeno, najvažnije je upotrijebiti pravi mamac upravom trenutku. Želite li postati zavodnica i oboriti svakog muškarca s nogu prigrlite 3 osnovna pravila koja će vas pretvoriti u seksi manipulatoricu

Glas

Nježan i nevin, pomalo tepajući ili odriješiti i dominantan samo su neki od glasova kojima žena može zavesti muškarca. Upotrijebite ženski šarm i poigrajte se s glasom koji može poslati vrlo jasnu poruku.

Znanstvenici objašnjavaju kako žene, kada žele zvučati seksi, spuštaju glas kako bi postao dublji, govore sporije i tiše što muškarci smatraju puno atraktivnijim od onoga kada govore normalnim tonom. Isto tako, oni tvrde kako je riječ o prirodnoj, instinktivnoj reakciji koja djeluje poput oblika tijela ili mirisa kože.

Iako su dokazi izneseni na vidjelo, želite li osvojiti muškarca, razmislite i o onome što ćete reći!

Neverbalne poruke

Pokreti i dodiri najbolje su oružje kod zavođenja, ali treba biti oprezan jer pretjerivanje može biti kontraproduktivno. Igra s kosom i kožom, nanošenje ruža na usne, ili pak nježan i spontan dodir njegove ruke ili ramena poruke su s kojima ne možete pogriješiti.

Nađite trenutke u toku komunikacije kada je prikladno da ga dodirnete. Tako pokazujete da s nekim želite biti bliski. Dodirnite ga po ramenu ili koljenu dok se smijete, sklonite nešto iz njegove kose ili s majice, obrišite mu nešto s lica, iskoristite gužvu u klubu da mu se približite fizički i oslonite na njega, a još bolje je ako ga možete natjerati na jedan ples.

Pogled

Pogledom ponekad možete otkriti svoje namjere lakše nego riječima. Primjerice primijetite li muškarca preko puta fokusirajte se na njegove oči, a kada vam se pogledi susretnu lagano pogledajte u stranu i situaciju začinite nježnim osmjehom. Riječ je o igri koju će primijetiti svaki muškarac.

Recimo da to ide ovako nekako… Povremeno bacite pogled u njegovom pravcu sve dok vam se pogledi ne susretnu i dok ne dobijete očekivanu pažnju. Kada ste dostigle ovaj cilj, prelazite na sljedeći, a to je zadržavanje njegove pažnje. Dakle, nastavite igru s pogledima. Kada vas on pogleda vi brzo skrenite pogled.

Zaigrao se? Super, sad zaustavite igru zavođenja i natjerajte ga da se zapita zašto ste odjednom prestali da se zanimate za njega. Zaintrigirajte ga! Sad će on gledati vas. Na vama je da pružite prizor za gledanje koji će potaći njegovu maštu.

Ako ga želite zavesti pogledom, onda ovo ignoriranje ne treba nastaviti. U jednom trenutku, kada vas gleda, uhvatite njegov pogled i osmjehnite se. Stavite pogledom do znanja da vam je “napet”.

IMG_20170904_215250

No, što je zavođenje bez crvenog ruža i crvenog laka za nokte?! Essence zna zavesti!

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zavodjenje

Prijave primamo do 14. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Suzana Žužul.