Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zavoli raznolikost

Različitosti religija, jezika, kultura, etničke i druge pripadnosti te bilo kakva raznolikost među svima nama ne bi trebale biti povod za sukobe, već bogatstvo koje obogaćuje sve nas.

Hrvatski brand bio trgovina Tvornica zdrave hrane predstavlja kampanju koja poziva svakog od nas da zavoli raznolikost.

Poznat kao brand koji često djeluje ekološki osviješteno i društveno odgovorno, ovog puta bira nešto drugačiji način komunikacije s društvom i ljubiteljima trgovina i webshopa te brandiranim taxijima koji će se naredna dva mjeseca voziti Zagrebom, prolaznicima i putnicima šalje jasnu poruku da Tvornica oštro osuđuje svaku vrstu mržnje i netrpeljivosti. „Prihvati i poštuj raznolikost među ljudima. Zavoli raznolikost proizvoda u Tvornici zdrave hrane!“, krovna je komunikacija kampanje u kojoj se kao glavni marketinški alat iskoristio gradski auto prijevoz kojim se koristimo i kojeg viđamo svakodnevno. Tako će na automobilima osim posebnih ilustracija po kojima je Tvornica zdrave hrane već prepoznata biti ispisane catchy poruke koje pozivaju na toleranciju – „Daj zeleno svjetlo zdravlju, a ne nasilju“, „Ne trubi bezveze, prihvati drugačije od sebe“ i „Stisni kočnicu kad vidiš diskriminaciju“. Osim toga, povodom Međunarodnog dana tolerancije, Tvornica zdrave hrane odlučila je svakog od putnika koji će koristiti poznatu transportnu mrežu podsjetiti na ono bitno – da se čarolija skriva u raznolikosti među ljudima, ali i u raznolikoj i zdravoj prehrani. Tako će svatko dobiti proteinsku kašu na poklon, a osim toleriranja ljubavi i razumijevanja, kao mali znak pažnje „tolerirat“ će se i 10% popusta u bio trgovinama i na webshopu pri donošenju odnosno korištenju letka koji će se naći u prijevozu.

U suradnji s tehnološkom marketinškom agencijom Flaster, Tvornica je  „pustila u pogon“ 9 automobila te na simboličan način, na 16. studeni proslavila dan koji je UNESCO proglasio još 1995. godine kako bi podigao svijest javnosti o opasnostima netolerancije. Različitosti religija, jezika, kultura, etničke i druge pripadnosti te bilo kakva raznolikost među svima nama ne bi trebale biti povod za sukobe, već bogatstvo koje obogaćuje sve nas.

Zaboravite na predrasude, recite “ne” nasilju i okrenite leđa diskriminaciji, a s Tvornicom zdrave hrane krenite u najzdraviju i najtolerantniju kupovinu!

Više

Gastronomija

Bilo koja vrsta zobenih pahuljica u bilo kojem receptu gotova je u maksimalno 15 minuta.

Događanja

Zdravica & Kavica mjesto je gdje će baš svatko pronaći nešto za sebe.

Zdravstveni karton

Donosimo popis od 5 namirnica koje u sebi skrivaju gluten iako na njih možda nikada niste gledali s oprezom.

Predstavljamo

Ekološki i u skladu sa svojim zelenim poslovanjem, Tvornica zdrave hrane odlučila je svoje obožavatelje razveseliti novim artiklom u ponudi – platnenom vrećicom uz koju nikad...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.