Zbog nove J’ELIM kolekcije poželjet ćete nositi korzete svaki dan

U jesensko/zimskoj kolekciji ovog mladog branda nalaze se korzeti u ulozi slojevitog oblačenja čime se potiče kreativnost kod kupaca i njihova odvažnost na spajanje nespojivih komada odjeće.

U kolekciji “Sofa chic”, koju su predstavili, nalaze se i dalje basic komadi s odmakom koji se nadovezuju na prošlogodišnju J’ELIM kolekciju, no uz njih u kolekciji možete pronaći i vrlo zanimljive komade koji doprinose šarmu i priči samog branda. Inspirirana klasičnim tapeciranim namještajem i arhitekturom, dizajnerica se poigrala koristeći materijale s printom kao i jednobojnim materijalima poput pamučnog trapera i vunenog štofa koji se međusobno odlično sljubljuju.

Kampanja je po želji dizajnerice snimana u njenom rodnom mjestu u idiličnim poljima obranog kukuruza na koje biste, vjerujemo, rado zakoračili i uživali u pogledu. “Upravo je priroda ta koja nas jedina ne može razočarati, što pogotovo dolazi do izražaja u situacijama poput pandemije koja nas je zadesila”,  kako kaže mlada dizajnerica, pa se iz tih razloga prepustila prirodi i u ovoj kampanji, i nikako ju nije razočarala!

Kolekcija kao takva sadrži klasične crne i bijele komade koji se međusobno stapaju u jednu elegantnu i sofisticiranu priču s malim pomacima u detaljima. Osim akromatskog dijela kolekcije, svakako valja naglasiti i vibrantne kapute kojima jedva čekamo uljepšati si zimske dane. Korzeti kao ključni komadi kolekcije svakako se ističu svojim nježnim, ali upečatljivim detaljima. Cvjetni materijal proteže se kroz čitavu kolekciju te ju kao takav veže u skladnu cjelinu. Sve odjevne komade možete naručiti putem webshopa jelim.hr ili njihove Instagram stranice @jelim.official

Kampanju potpisuje mlada fotografkinja Dora Kolar i stilistica Klaudija Balazinec, dok se u ulozi modela pronašla Karla Luić-Kmezić. Iza make upa stoji Lara Bajza, a kose Tanja Kuštović/Hairground (za Profokus).