Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Zdrava koža: Sveobuhvatna zaštita od štetnih utjecaja sunčevih zraka

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Jedino vrijeme kada najviše razmišljamo o zaštiti kože je tijekom ljeta, kada je naša koža najviše izložena suncu. Međutim, utjecaj UV zraka na kožu prisutan je tijekom cijele godine, čak i prilikom tmurnog vremena. Važno je biti svjestan kontinuirane izloženosti našeg lica sunčevim zrakama te razumjeti potencijalne posljedice koje to može imati na našu kožu, ne samo tijekom ljetnih mjeseci, već i u svakodnevnom životu. Lice, ruke i dekolte su područja koja su najviše izložena suncu te je bitno osigurati im odgovarajuću zaštitu.

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu. Stoga je važno osigurati adekvatnu zaštitu od UV zraka kako bismo očuvali zdravlje i ljepotu naše kože.

BR. 1 ZAŠTITA OD SUNCA U HRVATSKIM LJEKARNAMA*

Vrhunski asortiman Eucerin Sun zaštite kože lica od sunca formuliran je kako bi pružio sveobuhvatnu zaštitu od štetnih utjecaja sunčevih zraka. Kroz inovativnu spektralnu tehnologiju, Eucerin kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A, pružajući pouzdanu zaštitu od HEVIS svjetlosti, dok gliciretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu.

NJEGA I ZAŠTITA KOŽE ZA SVE TIPOVE KOŽE

Eucerin Sun zaštita kože lica od sunca obuhvaća njegu koja je prilagođena individualnim potrebama kože. Preparati linije sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože koji pomažu s ublažavanjem kožnih indikacija.

ZA MLADENAČKI IZGLED KOŽE

Eucerin Photoaging Control linijapruža naprednu zaštitu od sunca i borbu protiv preuranjenog starenja kože uzrokovanim UV zračenjem. Njezine formulacije sadrže kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline te likokalkon A, pružajući hidrataciju i zaštitu od HEVIS svjetlosti.

Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 30/50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože lica, smanjujući bore i sprječavajući fotostarenje.

Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca 50+: Dostupna je u svijetloj i srednje tamnoj nijansi. Pruža prekrivanje nesavršenosti za ujednačeniji ten kože lica te učinkovito smanjuje znakove starenja.

ZA KOŽU BEZ AKNI I PRIŠTIĆA

Eucerin Oil Control linija je specijalno formulirana za njegu masne kože sklone aknama, nudeći dugotrajnu kontrolu sjaja kože i zaštitu od sunca. Linija sadrži Oil Control tehnologiju za regulaciju sebuma i pigmente koji apsorbiraju lipide.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30/50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama, kontrolirajući sjaj do 12 sati.

Eucerin Oil Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Tonirana gel-krema za zaštitu od sunca dostupna u svijetloj i srednje tamnoj nijansi pruža visoku UV zaštitu i istovremeno ujednačava ten kože.

ZA SMANJENJE OSJETLJIVOSTI KOŽE

Eucerin Sensitive Protect linija je posebno formulirana za osjetljivu kožu, pružajući visoku zaštitu od sunca uz umirujuće i zaštitne sastojke. Sadrži alfa-glukozil-rutinu za prevenciju alergijskih reakcija na sunce, poput PLE-a (polimorfna erupcija svjetlosti).

Eucerin Sensitive Protect krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Pruža svakodnevnu zaštitu od sunčevih zraka, istovremeno smirujući osjetljivu i suhu kožu. Također je prikladna i za atopičnu kožu.

ZA KOŽU BEZ HIPERPIGMENTACIJA

Eucerin Pigment Control linija je specijalizirana za tretiranje hiperpigmentacija i tamnih mrlja na koži, pružajući učinkovitu zaštitu od sunca i smanjenje postojećih hiperpigmentacija. Formulacije sadrže patentirani sastojak thiamidol, koji ciljano djeluje na smanjenje hiperpigmentacija i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože lica te smanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+: Tonirana gel-krema za zaštitu od sunca dostupna je u svijetloj i srednje tamnoj nijansi. Istovremeno ujednačava ten i pruža visoku UV zaštitu, smanjujući hiperpigmentaciju i sprečavajući njezinu ponovnu pojavu.

100% ZAŠTITA OD SUNCA, 0% MASNOG SJAJA

Najnovija inovacija u liniji Eucerin Sun zaštiti od sunca dolazi u obliku Eucerin Hydro Protect ultra laganog fluida za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+. Uz svoju izrazito laganu teksturu pruža hidrataciju s osjećajem svježine. Prilagođen je svim tipovima kože, a zahvaljujući naprednoj spektralnoj tehnologiji, osigurava visoku UV zaštitu i neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanu UV zračenjem.

* Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2016. – 2023. godine/tržište dermokozmetike za zaštitu od sunca.

Ne propustite

Darivanje

Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make-up ljeti  zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Darivanje

Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju! Gotovo da i nema osobe koja nije čula za Afroditin X LIFTING SHOT...

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.