Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zdravko Čolić iznenadio i oduševio publiku na koncertu Dine Merlina

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. T

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. Tako je na jučerašnjem, drugom po redu, koncertu publiku iznenadio pojavom jedne od najvećih regionalnih zvijezda – Zdravka Čolića.

Tijekom izvođenja pjesme ‘Da ti kažem šta mi je’, Merlinu se na pozornici pridružio Čolić. Čim je kročio na pozornicu, Arenom se prolomio pljesak i gromoglasne ovacije, nakon čega mu je Merlin uputio i emotivnu dobrodošlicu: ‘‘Dame  i gospodo – Zdravko Čolić! Imao sam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona. Bio je to moj Čola, i sad smo tu zajedno” – rekao je Merlin te dodao da mu se divi još od tada pa sve do danas.

Zdravko je, kao i uvijek, sve prisutne u dvorani oduševio svojom energijom i raskošnim vokalom, u čemu će uskoro imati prilike uživati i naša publika. Naime, ovog petka i subote, Čolić priprema velika dva koncerta u Osijeku, u dvorani ‘Gradski vrt’. Ulaznica za prvi koncert, 24. studenoga, ostalo je još jako malo, a dostupne su putem sustava Eventim.

Foto: Željko Vidinović

Više

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen koji je pravi dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje, svoju blistavu karijeru gradi već desetljećima.

Zanimljivosti

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi...

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, jedan od rijetkih glazbenih velikana koji je još za života stekao titulu 'legende', nakon 7 godina, ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u...

Zanimljivosti

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.