Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zdravko Čolić oduševio!

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Gromoglasnim pljeskom sinoć je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo.

Ipak, sinoć je uz svoju interpretaciju, moćan vokal, prepoznatljivu boju glasa i neodoljivi šarm dodao još jedan veličanstveni doživljaj i prizor publici, u obliku pratećeg simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih glazbenika. Tako se Zagreb svrstao na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

Već na prve taktove prve pjesme ‘Produži dalje’, zarazna Čolićeva energija digla je publiku na noge, iako su sva mjesta u dvorani bila sjedeća. Retrospektiva pjesama ”provela” ih je kroz čak pet desetljeća respektabilne i zavidne karijere, a sve pjesme izvedene su u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik, odnosno u pomalo novom ruhu i zvuku, primjerenom ovoj ekskluzivnoj glazbenoj priči.

Isti sastav, najveći dosad, i magičan zvuk simfonijskog orkestra očekuju zagrebačku publiku i u utorak, 27. prosinca, s obzirom da je jedna Arena Zagreb ovaj put bila premala za sve one koji su željeli doživjeti ovaj koncert koji daje posebnu draž u božićno-novogodišnje doba.

Foto: Dario Horvat

Više

Zanimljivosti

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. T

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen koji je pravi dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje, svoju blistavu karijeru gradi već desetljećima.

Zanimljivosti

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi...

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, jedan od rijetkih glazbenih velikana koji je još za života stekao titulu 'legende', nakon 7 godina, ponovno priprema nezaboravnu koncertnu večer u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.