Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zdravko Čolić oduševio!

Gromoglasnim pljeskom večeras je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Gromoglasnim pljeskom sinoć je dupke ispunjena Arena Zagreb dočekala Zdravka Čolića, već nekoliko desetljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Dugoočekivani koncert uslijedio je nakon četiri godine, prije koliko je, na istom mjestu, Zagrepčanima također priredio večer o kojoj se dugo pričalo.

Ipak, sinoć je uz svoju interpretaciju, moćan vokal, prepoznatljivu boju glasa i neodoljivi šarm dodao još jedan veličanstveni doživljaj i prizor publici, u obliku pratećeg simfonijskog orkestra u sastavu više od 50 vrhunskih glazbenika. Tako se Zagreb svrstao na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

Već na prve taktove prve pjesme ‘Produži dalje’, zarazna Čolićeva energija digla je publiku na noge, iako su sva mjesta u dvorani bila sjedeća. Retrospektiva pjesama ”provela” ih je kroz čak pet desetljeća respektabilne i zavidne karijere, a sve pjesme izvedene su u posebnim aranžmanima, koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik, odnosno u pomalo novom ruhu i zvuku, primjerenom ovoj ekskluzivnoj glazbenoj priči.

Isti sastav, najveći dosad, i magičan zvuk simfonijskog orkestra očekuju zagrebačku publiku i u utorak, 27. prosinca, s obzirom da je jedna Arena Zagreb ovaj put bila premala za sve one koji su željeli doživjeti ovaj koncert koji daje posebnu draž u božićno-novogodišnje doba.

Foto: Dario Horvat

Više

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Zanimljivosti

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s...

Kultura

Lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije, Božo Vrećo, dolazi 13. ožujka 2023. u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.