Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zdravstveni karton

Zdravlje iz prirode dolazi u obliku zelenog

Najučestaliji uzročnici bolesti i disbalansa organizma proizlaze iz loše i neuravnotežene prehrane.

Nerazumijevanje našeg poretka, loše navike koje uključuju prehranu, fizičke i mentalne aktivnosti, život u neravnoteži sa sobom i prirodom, mogu dovesti do mnogih problema današnjice. Rješenje je (uvijek) u prirodi!

Uporaba „običnih“ namirnica u ljekovite svrhe

Najučestaliji uzročnici bolesti i disbalansa organizma proizlaze iz loše i neuravnotežene prehrane. Previše lužnate i masne hrane, šećera, ugljikohidrata loše utječe na krvotok, a dugoročno i na organizam. Promjena prehrambenih navika ne samo da je jedno od rješenja, nego i među najvažnijim za dugoročne benefite, a za dodatnu podršku korisno je posegnuti i za ciljanim rješenjima iz prirode u obliku različitih ljekovitih biljaka i supernamirnica. Tradicionalne kulture i civilizacije oslanjale su se na prirodan način iscjeljivanja, a neke biljke s razlogom su se istaknule kao posebno učinkovite i prozvane ljekovitima te se s razlogom koriste još i danas.

Snažna, a nježna – mlada zelena pšenica

U potrazi za univerzalnim rješenjem iz prirode,koje u sebi sadrži više svojstava, da čisti i hrani organizam (2u1), ističemo jednu naizgled nježnu, a izuzetno snažnu zelenu povrtnicu ili supernamirnicu – mladu zelenu pšenicu. Koristila se još u starom Egiptu, za mentalnu i fizičku ravnotežu vladara, a u novije vrijeme popularizirana je kroz Hipokratove zdravstvene institute koji svoj rad temelje upravo na mladoj pšenici koju je kroz svoj život i rad temeljen na znanstvenim istraživanjima  tamo promovirala dr. Anne Wigmore.

Od 6.000 testiranih ljekovitih biljki i supernamirnica, upravo je mladu zelenu pšenicu izdvojila kao favorit radi njenog iznimnog prirodnog sastava, cjelovitog i širokog spektra djelovanja.

Djelovanje mlade zelene pšenice

Na što djeluje mlada zelena pšenica? Ova zelena biljka jedinstvenog sastava od iznimne je snage i pozitivnog djelovanja na naš organizam. Njeno višestruko djelovanje proteže se od detoksikacije ili čišćenja organizma od nakupljenih toksina, kroz hranjenje tjelesnih stanica, do njihove sanacije i uravnoteženja organizma. Jedan je od najpotentnijih prirodnih izvora klorofila te je bogata mineralima, aminokiselinama, enzimima.

Mnogobrojni korisnici ju konzumiraju uslijed anemija, problema s jetrom i gušteračom, kod alergija, oslabljenog imuniteta, kao nutritivnu nadopunu, kod različitih malignih oboljenja, za detoksikaciju, razbuđivanje kao energetski boost, kod sporta i ostalih fizičkih aktivnosti jer potiče organizam na samoregeneraciju na način da tjelesne stanice iz nje uzimaju točno one tvari i u količini koliko im je potrebno, a višak izbacuju iz organizma, radi čega se može koristiti kao cjeloživotni dodatak prehrani.

Mlada zelena pšenica s plodnih Hrvatskih polja

Suncem okupani obronci Gorske Hrvatske iznimno su plodno tlo za uzgoj mlade zelene pšenice. Optimalan broj sunčanih i kišnih dana, čista ekološka polja, podrijetlo su mlade zelene pšenice za Liquid Sun, koji se nakon 40 dana rasta na istima, reže i bere ručno i pažljivo te prerađuje po metodi obrade sirove hrane, na temperaturi do 42C, kako bi se očuvale sve njene prirodne vrijednosti.

Ovaj Hrvatski brand nosioc je internacionalnih prestižnih certifikata kao potvrda kvalitete: organska, vegan, gluten free, HALAL, a osim u prahu, dostupna je i u vege kapsulama i u krem medu na www.greenandmore.eu te u ljekarnama i biljnim ljekarnama.

Ne propustite

Zdravstveni karton

Zdrav imunološki sustav brani organizam od bolesti, ali kada on ne radi pravilno, napada zdrave stanice, tkivo i organe i razvija se autoimuna bolest.

Zanimljivosti

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Duh i tijelo

Yerkes-Dodsonov zakon definirali su davne 1908. godine psiholozi Robert M. Yerkes i John Dillingham Dodson, a kaže da premalo uzbuđenja (stresa) vodi u dosadu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.