Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Želimo vam sretan Dan žena!

Na Međunarodni dan žena, slavimo gospodarska, politička i društvena postignuća pripadnica ženskog spola.

Na Međunarodni dan žena, slavimo gospodarska, politička i društvena postignuća pripadnica ženskog spola. Dobile smo pravo glasa, pravo na obrazovanje, pravo na odabir majčinstva, pravo na obnašanje svih funkcija u društvu te sva temeljna prava osigurana zakonima.

Slijediti i ostvariti svoje snove, pokazati sve svoje talente, priča su kojoj bismo svi trebali težiti. Jedna od takvih pozitivnih priča je i priča Marije Gaure, mlade poduzetnice, od nedavno i autorice, uz koju ćemo danas slaviti. Ona je svoju ljubav prema pisanju pretvorila u knjigu pjesama u prozi zanimljivog naziva Nijanse zelene zrelosti. Kako kaže sama autorica, pjesme su nastajale, onako – usput, kroz život, a ukoričile su se baš u trenutku kada se, kako kaže autorica, i ona sama sastavila sa životom.

Nijanse nisu samo knjiga, nisu samo emocije i nisu samo lijepe korice, Nijanse zelene zrelosti su proces koji svaki pojedinac prolazi kroz svoje emocionalno razdoblje, odnosno život. Uz to, Nijanse zelene zrelosti su predivan poklon vama dragim ženama, majkama, sestrama, prijateljicama…

Puno puta sam u privatnom, ali i poslovnom životu bila u situaciji da sam morala odlučiti nešto. To nešto je bilo veliko. Najteža odluka je bila promijeniti mindset kako bih prodisala, prestala ovisiti o tuđem mišljenju i etiketama kojih je bilo previše. Nakon što sam to učinila, vjerujte mi, ništa drugo nije problem, izazov ili neka hrabrost”, otkriva Marija.

Knjigu možete kupiti u Frakturi u Zagrebu od 6. ožujka kada ćete uz kupnju knjige dobiti i zaista vrijedne poklone brendova: Prahir, Estee Lauder, Bobbie Brown. Vodim vas i na jedno putovanje…

Također, knjiga se može naručiti online na profilu Pišem ti po zidu, potrebno se javiti u inbox.

U suradnji s Marijom Gaurom, želimo vam sretan Dan žena!

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu prekrasnom kutijom u kojoj se nalazi knjiga Nijanse zelene zrelosti te proizvodi sponzora:

 • Biobaza  
 • Cedevita
 • Glade
 • Prahir nakit 
 • vaučer za Nutribullet
 • Somersby 
 • Estée Lauder
 • Bobbi Brown 
 • Intimina
 • Loreal professional 
 • Obonjan Island Resort vaučer
 • Karmell Atelier

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Anamarija Pranjić

Više

Zanimljivosti

Upotrebom proizvoda femidoc®  i unošenjem dovoljnih količina vode moguće je prekinuti začarani krug mokraćnih infekcija i drastično smanjiti mogućnost ponovne upale mjehura.  

Darivanje

Hranjiva obnova kose izložene suncu, soli, pjesku i kloru.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.