Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Želite li biti sigurni u odabir novih dioptrijskih ili sunčanih naočala?

Osigurajte dioptrijske ili sunčane naočale s pripadajućim okvirima te ugrađenim staklima u Optičkom studiju Monokl.

Svjesni smo koliko vam znače dioptrijske i sunčane naočale i koliko ih dobro pazite, jer vid je važan. Ponekad se ipak događaju nepredviđene situacije kad smo nespretni i naočale nastradaju. Znate li da svoje dioptrijske i sunčane naočale možete osigurati od lomova, oštećenja i nestanka uslijed provalne krađe i razbojstva?

Osigurajte dioptrijske ili sunčane naočale s pripadajućim okvirima te ugrađenim staklima u Optičkom studiju Monokl. Pokriće traje godinu dana, vrijedi na teritoriju Republike Hrvatske i uključuje:

  • popravak naočala u slučaju oštećenja
  • nabavku novih naočala uslijed uništenja ili nestanka naočala uslijed provalne krađe i razbojstva.

Za slučaj da se vaša dioptrija promijeni ubrzo nakon što ste kupili nove naočale, dodatno možete osigurati i troškove izrade novih dioptrijskih stakala uslijed nagle promjene dioptrije. Dodatno osiguranje se odnosi na promjenu od +/–0,5 % dioptrije u prvih šest mjeseci trajanja osiguranja.

Iznos premije osiguranja ovisi o vrijednosti naočala, a kreće se od 28,00 kn do 324,00 kn.
Više informacija o osiguranju naočala možete dobiti u poslovnicama optika Monokl.

Sada kada možete biti sigurni u svoj odabir, na posjet optikama Monokl pozivaju nove kolekcije polariziranih sunčanih naočala koje predstavljaju najbolju opciju zaštite na suncu jer odbijaju neugodne refleksije s površina ceste, vode, snijega uz bolji kontrast i izraženije boje. Odmaraju oči, poboljšavaju vidljivost i izrazito su ugodne za gledanje pa ih biraju vozači i sportaši, a cijene im se kreću već od 499,00 kn. Potražite nove kolekcije sunčanih naočala te popust od 25 do 50% na kolekciju 2018. na http://www.monokl.hr/suncane-naocale/.

Uz njih, iskoristite prednosti akcije 1+1 gratis dioptrijskih naočala u kojoj za kupovinu dioptrijskih okvira Monoklovih kućnih brandova Red&Mad, Jurier&Co, Swing i Infiniti te naočalnih leća u vrijednosti iznad 1.200,00 kn, na pokon dobivate Swing dioptrijske okvire s Maxxee naočalnim lećama u indeksu loma 1.50 s Hard Clean Coat anti-refleksnim slojem koji možete iskoristiti kao druge naočale za sebe ili kao poklon za drugu osobu. Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara, stil koji ste uvijek željeli pokazati uz idealnu uštedu, a dio kolekcija potražite ovdje.

Ne propustite

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Trendovi

Kratkotrajno oštećenje očiju teško je primijetiti, ali dugoročno izlaganje suncu može nanijeti nepovratnu štetu svim strukturama oka i okolnom tkivu koji su ostali nezaštićeni...

Trendovi

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.