Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Želite li novu kuhinju?

Kako kuhinja ne bi bila samo estetski privlačna, ona mora biti ponajviše funkcionalna.

Srce svakog doma zasigurno je kuhinja. Prostorija koja okuplja ukućane i drage prijatelje, posebno odiše toplinom. Iako su u prošlosti kuhinje bile namijenjene samo za pripremu obroka, danas se taj trend mijenja. Primjerice, popularne su kuhinje koje sadrže kuhinjski otok, gdje otok preuzima ulogu glavnog mjesta okupljanja, koje je ujedno i funkcionalno za pripremu hrane.

U stvaranju ugodnog ambijenta za pripremu hrane i druženje, potrebno je obratiti na par detalja. Kako kuhinja ne bi bila samo estetski privlačna, ona mora biti ponajviše funkcionalna. Osim, pomno planiranog rasporeda elemenata, praktičnim „organizatorima“ uspostavljamo red i organizaciju u unutrašnjosti samih elemenata.

Također, treba obratiti pozornost na veličinu samog prostora.  U manjim prostorima poželjne su svjetlije boje koje prostor čine većim i prozračnijim. Uzorke i tamne boje možemo unijeti kroz detalje, pomagala ili ukrasne police. Ako je prostor veći možete se poigrati i tamnim bojama. Boje su uvijek poželjne, pa kombinacija tamnih, donjih fronti sa svijetlim, gornjim frontama, učinit će prostor zanimljivim i „trendy“.

Bez obzira na stil kuhinja je uvijek ključna prostorija doma

U današnje vrijeme kuhinja ne služi samo za kuhanje i objedovanje već je postala centralni prostor za život i druženje. Dieter Knoll kuhinje po mjeri kombiniraju raskošan i moderan izgled s bezvremenskom estetikom i funkcionalnošću.

U Novel kuhinjama po mjeri može se s veseljem kuhati, jesti, zabavljati goste ili jednostavno uživati – to su kuhinje koje u potpunosti žive s vama! C‘elina kuhinje po mjeri su moderne, praktične, prepoznatljive po suvremenim linijama elemenata i trendi bojama koje doprinose dodatnoj individualnosti dizajna. Moderano kuhinje  po mjeri također su dizajnirane da budu glavni akcent doma. To su klasične i bezvremenske ljepotice posebno posvećene detaljima, a istovremeno vrlo funkcionalne.

Inspiracija za uređenje nalazi se u svim Lesnina XXXL trgovinama, gdje je trenutno u tijeku mjesec kuhinja u trajanju do 17.02.2022. godine pri čemu je asortiman na dio kuhinja spomenutih brendova snižen do čak 60% popusta.* Za sve kuhinje po mjeri Lesnina omogućava plaćanje u 36 rata bez kamata. Ugradbena tehnika Dieter Knoll koja je ekskluzivno dostupna samo u Lesnini, snižena je 20% kod kupovine Dieter Knoll kuhinje i 3 aparata Dieter Knoll.

Ne propustite

Moj dom

Danas, kada je fokus na modernom dizajnu interijera, kuhinja je postala mjesto koje prikazuje stil, eleganciju i funkcionalnost.

Moj dom

Nobell je novi kuhinjski studio koji prvi i jedini na hrvatsko tržište dovodi prestižne Next125 kuhinje koje odlikuje pročišćeni dizajn i profinjenost.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.