Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Želite naučiti kineski jezik?

Pitali smo žene, što im pada napamet kada spomenemo Kinu.

Pitali smo žene, što im pada napamet kada spomenemo Kinu. Najčešći odgovori bili su: dostojanstveno držanje kineskih žena, cvijet trešnje, jezik budućnosti, kineski čaj, kineska haljina, putovanje u Peking, kineski horoskop, kineska kuhinja, puno djece, „opet ta riža“, ping pong, kinesko pismo, badminton, kineski zid. Raznoliki odgovori svjedoče o zanimljivostima Kine kao i kulturološkim i jezičnim interesima o kojima žene, kako su rekle, žele znati više.

Istok je nama zapadnjacima uvijek bio zanimljiv, mističan i izazovan. Možda zato što nam se njihov jezik čini izazovan, njihova kuhinja bogata a moda profinjena i drugačija, putovanja u Kinu kao i učenje kineskog jezika  i kulture danas su jedni  od rastućih trendova u svijetu.

Zato nas veseli činjenica da nam je učenje o svim ovim zanimljivostima kao i  učenje kineskog jezika dostupno u Haohan školi kineskog jezika, jedinoj privatnoj školi u Hrvatskoj specijaliziranoj za kineski jezik. Škola je to koja provodi individualne i grupne tečajeve – za one koji žele naučiti kineski jezik temeljito po stupnjevima, a za sve dobne skupine.  Pored standardnih i komunikacijskih tečajeva, u ponudi nude i tečaj poslovnog kineskog jezika kao i tečaj za putnike koji turistički ili poslovno odlaze za Kinu.

Ono što preporučaju je Večernje škole kineskog jezika, za koji kažu da je najpopularniji tečaj jer je najbrži, najbrži i najkvalitetniji način do znanja najvažnijeg stupnja – 1.stupnja. Tečaj traje 5 tjedana, 5 dana u tjednu po 2 nastavna sata dnevno, u grupama od 6 – 8 polaznika.  No, ponuda je raznovrsna pa si svatko može izabrati tečaj koji mu najviše odgovara.

Nastava u Haohan školi kineskog jezika je, inače, bazirana na unaprijed osmišljenim, uvijek različitim vježbama, interaktivnim zadacima, zanimljivim i korisnim aktivnostima koje polaznicima omogućavaju da u opuštenoj atmosferi, ali uz ozbiljan rad (na)uče kineski jezik – u potpunosti je individualizirana, čak i kad je organizirana u grupi. Profesorice/i su magistre/i kineskog jezika i književnosti koje/i su se specijalizirali u Kini – posjeduju znanje i iskustvo te uspješnu metodologiju rada. Dodatna prednost, dakoko je i programska usmjerenost ka polaganju međunarodno priznatog ispita (HSK).

Haohan škola kineskog jezika osvojila nas je i ukusnim kineskim čajem, razgovorom o kineskim specijalitetima i receptima kao i ohrabrenjem da žene kineski jezik često svladaju brže od muškaraca. Zato ne čekajte i prijavite se s kodom She.hr a do 28.02.2017. i  tako ostvarite 5% promo popusta na upis u Večernju školu kineskog jezika i počnite učiti kineski jezik! Pri tom, ne zaboravite i aktualni popust od 15% popusta za preporuku – tko god s Vama upiše kineski jezik, donosi Vam 15% popusta. Detalje o kompletnoj ponudi grupnih i individualnih tečajeva pogledajte ovdje:  www.haohan.hr .

Ne propustite

Kultura

Uplatili ste putovanje, odbrojili s nestrpljenjem dane do polaska i konačno sjeli u bus. Oko vrata ste stavili jastučić za spavanje i namjestili se...

Dobar posao

Željka Barišić Pulig ravnateljica Opere Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, prva je žena u povijesti zagrebačkog HNK na ovoj čelnoj poziciji.

Drama Queen

Počinju predizborna obećanja koja, od stoljeća sedmog, idu pogoditi u srce svakog pravog Hrvata.

Putovanja

Ako krenemo od toga da je (pored Indije i Irana) Kina zemlja s najstarijom neprekidnom civilizacijom na svijetu koja postoji više od 4.000 godina,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.