Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Želite prijatelja za cijeli život? Dođite na dobrotvorni Wooftop Pawty i naučite sve o pametnom udomljavanju

Nakon radionice svi prisutni moći će se osvježiti raznovrsnim koktelima humanitarnog karaktera čiji je glavni sastojak Tito’s Vodka.

Složit ćete se svi kako je udomiti psa jedna je od najplemenitijih stvari koje možete učiniti. Onih napuštenih, ostavljenih ili pak zlostavljanih zbilja ima jako puno, a velik značaj u njihovom zbrinjavanju danas imaju brojne udruge, azili, volonteri. No, činjenica je da bismo u tome svi trebali imati ulogu jer osim raznim oblicima donacija, pomoći možete udomljavanjem, ali za to morate biti potpuno spremni i informirani.

Pa, ako ste jedni od onih koji o tome intenzivno promišljaju i žele prijatelja za cijeli život, a pritom imate neke nedoumice, pozivamo vas da u subotu, 13. svibnja u 11:30 sati dođete na Wooftop Pawty u zagrebački Out Garden Rooftop Bar, Ilica 16. Na krovnoj terasi s pogledom na Zagreb održat će se prigodna radionica za buduće, ali i sadašnje vlasnike pasa u sklopu koje će svi prisutni doznati korisne informacije o procesu udomljavanja, ali i trikove za one koji već imaju psa.

Glavnu ulogu u tome imat će Janko Marijan, licencirani trener pasa i član Alfa Canis udruge za školovanje ljudi i pasa. Ako tko zna kako je to udomiti jednog psa, pa drugog i trećeg, onda je to Marijan koji je psima intenzivno posvetio posljednjih sedam godina. Svoja znanja, vještine i ljubav prema njima usmjerio na individualni rad jedan na jedan, te je krenuo raditi samostalno.

“Cilj radionice nam je educirati građane, potaknuti ih na udomljavanje i objasniti što podrazumijeva odgovorno vlasništvo, promicanje humanog postupanja prema njima, kao i razvijanje pozitivnog odnosa prema životinjama” poručio je Marijan koji će se osvrnuti detaljno na proces udomljavanja, kao i na to o čemu sve budući vlasnik treba voditi računa kod odabira vrste te brige o njemu.

Nakon radionice svi prisutni moći će se osvježiti raznovrsnim koktelima humanitarnog karaktera čiji je glavni sastojak Tito’s Vodka. U pitanju je američki brend koji beskompromisno od samog osnivanja pomaže i podržava azile i udruge za napuštene pse, a jedna od njih je i Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Sigurna kućica u okolici Velike Gorice. Na Wooftop Pawtyju u ponudi će biti četiri signature koktela s Tito’s Vodkom koji će biti na promotivnoj cijeni od 5 EUR te će se od svakog kupljenog koktela 2 EUR donirati za Sigurnu kućicu.

Kako su u fokusu eventa psi, na partyju ćete imati priliku upoznati i ekipu iz Pas Kitchena koja inače nudi pripremu kuhanih obroka za ljubimce po narudžbi. Od njih ćete doznati više detalja o njihovoj ponudi hrane za vašeg ljubimca, ali i zašto birati kuhanu hranu.

Vaše ljubimce čeka i goodie bag koji podrazumijeva poslastice za pse koje je donirao partner Pet centar. Za glazbeni dio i dobru atmosferu Wooftop Pawtyja bit će zaslužen Bizzo. Ulaz je besplatan, a pozvani ste svi – i vi i vaši ljubimci.

Više

Zanimljivosti

Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, u prosincu je preuzeo Zvjerinjak.

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Kućni ljubimci

Magbellis je novi, neodoljivi brend na hrvatskom tržištu posvećen dodacima za vaše najbolje prijatelje – pse! Inspiriran vjernim i nestašnim mješancem Jackyjem, Magbellis proizvodi...

Kućni ljubimci

Svako živo biće treba ljubav. Svi vi dobro znate koliko vaši ljubimci vole dodire i pažnju. Isto je i s drugim životinjama. I njima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.