Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Želite sami izraditi mirisne svijeće? Posjetite prvi candle bar u Hrvatskoj

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab.

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab. Andrea i Ivan, koji su u ovom poslu već preko godinu dana, a od nedavno, fokusirani su isključivo na mirisni program u kojem oboje uživaju, što se u konačnici vidi i kroz interaktivne radionice koje vode upravo oni.

Dodaci za dom, u njihovoj interpretaciji tako postaju pravi mirisni soundtrack, a prvi hrvatski candle bar, smjestio se u Ilici 330A. 

Žele pružiti svojim kupcima i svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, kroz sam doživljaj u kojem se proces izrade svijeća radi točno pred kupcima i prema njihovoj želji, pri čemu se može izabrati preko 50 različitih mirisa, odabire se željena staklenka, vrsta fitilja te željeni natpis.

Kao i do sada, u ponudi su klasične kolekcije koje se rade po sezonama, na bazi su ekološki prihvatljivog sojinog voska a natpis na njima može biti jedan od gotovih predložaka ili personalizirana opcija u kojoj ga kupac odabire sam. Ova jedinstvena ponuda posebnost je Lit Laba koji veliku pažnju polaže upravo na ekološku bazu svojih svijeća, dok su u mirisnim kolekcijama u ponudi, uz svijeće, su još i mirisni difuzori, mirisni voskovi, sprejevi za prostor, sprejevi za tkanine i kao novost, mirisi za aute.

Od nedavno hit su postale i radionice gdje se u manjim grupama uz vodstvo i druženje, gin i macaronse, izrađuju mirisne svijeće, a ono što dodatno veseli je da se zasebne radionice rade i na engleskom jeziku za sve negovornike hrvatskog jezika kao i za turiste, čime dodatno upotpunjuju zanimljivu turističku ponudu u Zagrebu.

Možete ih pronaći na linku Mirisne Svijeće | Cap – O – Box | Zagreb (litlabhr.com)

Ne propustite

Dobar posao

Moramo samo biti oprezni jer nam se danas svašta servira pod umjetnost.

Moj dom

Motion Candles je brend ručno izrađenih mirisnih svijeća od 100% sojinog voska. Iza njih stoji vrlo mlada Slavonka, 27-godišnja Ivana Krstić koja je svoju...

Zanimljivosti

Cilj radionice je naučiti kako izraditi svijeću uz potpunu moju podršku  u potencijalnom nastavku izrade svijeća u vidu hobija ili posla, a također i...

Moj dom

Mirisne note u kojima dakako prevladavaju citrusi ispunjavale su prostor u predvečerje četvrtka dozivajući svima ljetne uspomene istovremeno pozivajući tople sunčane dane sa željom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.