Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Željko Samardžić po prvi puta u Areni Varaždin

Varaždinska Arena nastavlja ugošćavati velika regionalna glazbena imena pa je tako red došao i na miljenika, posebice ženske, publike – Željka Samardžića.

Varaždinska Arena nastavlja ugošćavati velika regionalna glazbena imena pa je tako red došao i na miljenika, posebice ženske, publike – Željka Samardžića. ”Stari lav” svoj će koncert, po prvi puta pred publikom u Areni Varaždin, održati 09. studenoga. Varaždincima i njihovim gostima tako slijedi večer ispunjena glazbom i emocijama, koje će u njima probuditi zasigurno i neki od najvećih Samardžićevih hitova, poput ‘Pokaži mi šta znaš’, ‘Ljubavnik’, ‘Nisi ti za male stvari’, ‘Nije moje da znam’, ‘Ne spominji ljubav’, ‘Udala se moja crna draga’, ‘9000’, ‘Dajte jednu lošu, ‘Bezobrazno zelene’ te mnogi drugi…

Presjek je to velike glazbene karijere, duge više od tri desetljeća, tijekom koje uspješno kombinira elemente popa, zabavne glazbe i tradicionalne glazbene baštine. Upravo spajajući različite glazbene žanrove, Samardžić povezuje generacije slušatelja, čineći ga trajno voljenim i poštovanim umjetnikom cijele regije.

Ne čudi, stoga, i da se za njegove koncerte redovno traži i ulaznica više, a za varaždinski koncert, ulaznice su već dostupne putem sustava Eventim te na benziskim crpkama Petrol.

Foto: Petar Vujanić i Filip Shobot

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.