Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Zendaya se vraća kao Rue

U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradu East Highlandu, Rue mora pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti.

U HBO-ovoj ‘Euforiji’ tinejdžeri se drogiraju, dilaju drogu, prodaju seksualne usluge putem interneta, agresivni su, cinični i na sve moguće načine odurni i/ili nesretni, što vrlo brzo počinje djelovati kao serija koja je snimljena isključivo s namjerom da prestravi roditelje. 

Euphoria prati Rue Bennet (Zendaya), sedamnaestogodišnjakinju koja je svoje ljetne školske praznike provela u klinici za odvikavanje u Bilo gdje, Americi. Kao djetetu predškolske dobi dijagnosticirani su joj razni poremećaji pažnje i koncentracije, a narušeno mentalno zdravlje pokušala je sama liječiti kroz potragu za smislom u formativnim godinama gutanjem, pušenjem i šmrkanjem šarolikog broja opojnih sredstava. Gubitak oca bio je katalizator i zadnji korak preko ruba te provalije.

Zendaya je sjajna kao Rue; njenu ranjivost, bol, tjeskobu i usamljenost savršeno dopunjuje stidom, tugom i osjećajem nemoći. Njen prikaz ove depresivne osobe koja se pokušava boriti sa svim svojim demonima odlično je odglumljen. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradu East Highlandu, Rue mora pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti.

Druga sezona nagrađivane HBO serije „Euforija“ (Euphoria) imat će premijeru 10. siječnja na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda će biti prikazana na HBO kanalu u 20.00h.

Pored dobitnice Emmyja Zendaye, u seriji glume Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid and Austin Abrams.

Autor i scenarist serije je Sam Levinson, koji je istovremeno jedan od izvršnih producenata. Ostali izvršni producenti su Ravi Nandan, Kevin Turen, Will Greenfield, Drake, Adel „Future“ Nur, Zendaya, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem i Daphna Levin. Kenneth Yu je producent, a Ashley Levinson, Harrison Kreiss i Julio Perez su koproducenti. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji koju su kreirali Ron Leshem i Daphna Levin.

Više

Zanimljivosti

Nova HBO-ova dramska serija "Zmajeva kuća" (House of the Dragon), koja je snimana i na lokacijama u Hrvatskoj, imat će premijeru 22. kolovoza na...

Zanimljivosti

Julije Cezar nedvojbeno je jedna od najslavnijih osoba u povijesti – a tome je i sam pridonio, budući da je prvi koji je svoj...

Zanimljivosti

U nastavku izdvajamo šest najaktualnijih naslova koji su premijerno dostupni na HBO Maxu, među kojima su potpuno nove serije, ali i nove sezone hit...

Zanimljivosti

Dobro poznato lice ove kriminalističke drame, detektiv John Barnaby (Neil Dudgeon), nastavlja s rješavanjem raznih slučajeva ubojstva u pitoresknom engleskom okrugu Midsomer.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.