Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Zendaya, Timothée Chalamet i Jason Momoa stižu u kina!

DINA je jedan od najiščekivanijih filmova posljednjih godina.

Pod svjetlima reflektora, u središtu Londona, održana je posebna premijerna projekcija dugoočekivanog filmskog spektakla DINA, na kojoj se okupila cijela filmska ekipa, a atmosfera je bila jednostavno izuzetna! Donosimo vam fotografije događaja te se veselimo pretpremijeri filma u hrvatskim kinima koja će se održati sutra, 20. listopada!

DINA je jedan od najiščekivanijih filmova posljednjih godina. Glazbu za film skladao je Hans Zimmer, koji je izumio novi glazbeni instrument i novi jezik za zvukove riječi isključivo za Dinu, što glazbi u filmu daje osjećaj kao da dolazi s “drugog planeta”. Za film je stvoreno više od 1000 kostima, a korišteno je relativno malo specijalnih efekata i CGI tehnologije. Većina snimanja odvijala se u pustinji Jordanu, gdje su uvjeti bili izuzetno ekstremni, a u jednom od najneprijateljskijih okruženja na svijetu temperatura je u danima snimanja dosezala i do 45 ° C.

Knjiga DINA jedna je od najpoznatijih znanstvenofantastičnih romana u svijetu, te je prodana u preko 20 milijuna primjeraka i prevedena je na 23 jezika.

Kritičari koji su pogledali film slažu se da je DINA izniman vizualni spektakl koji se mora pogledati na velikom ekranu.

Taylor Antrim (Vogue) rekla je: “Ako ste tražili razlog da ponovno posjetite kino, našli ste ga!”

DINA, u kina diljem Hrvatske, u distribuciji Blitz filma stiže u premium formatima: REALD 3D, IMAX i 4D, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.

Ne propustite

Zanimljivosti

„Dina: Drugi dio“ ponovno prati mitološko putovanje Paula Atreidesa, mladića sudbinom predodređenog za međugalaktički sukob za vlast.

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Zanimljivosti

DINA: DRUGI DIO, koji u kina dolazi 29. veljače 2024., u distribuciji Blitz filma.

Zanimljivosti

Timothée Chalamet utjelovio je Willyja Wonku, lika iz omiljenog romana Roalda Dahla „Charlie i tvornica čokolade“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.