Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Žene, brinite o svom zdravlju ovog ružičastog listopada

Biobaza je predstavila novu Pink Spirit kolekciju već tradicionalno posvećenu “ružičastom listopadu”, mjesecu brige o ženskom zdravlju, podizanja svijesti i borbe protiv karcinoma dojke.

Biobaza je predstavila novu Pink Spirit kolekciju već tradicionalno posvećenu “ružičastom listopadu”, mjesecu brige o ženskom zdravlju, podizanja svijesti i borbe protiv karcinoma dojke. Simboličnog imena, Angel’s Kiss, Biobazin ženski tim farmaceutkinja, inženjerki, marketinških stručnjakinja i djelatnica u proizvodnji – razvio je, osmislio dizajn i pakiranje, te proizveo čak četiri oblika prirodnih dezodoransa uz koje možete napraviti prvi korak prema unapređivanju ljepote i zdravlja svoje kože.

“Biobaza je do ove kolekcije predstavila svoja tri oblika dezodoransa – deo roll-on, deo stik i deo kremu. Sva tri oblika poznata su po svojoj 96% prirodnoj formulaciji i visokoj učinkovitosti. U stalnoj ponudi drogerija i većih trgovina mogu se pronaći roll-oni i stikovi, a u posebnim kolekcijama i deo kreme na bazi sode bikarbone. Za ovu, nama najvažniju, kolekciju u godini, razvili smo po prvi puta i deo sprej. Dolazi u bočici bez plina i izuzetno je učinkovit, bez obzira na to što ne sadrži alkohol, aluminij klorohidrat, konzervanse, parabene i druge iritanse, a kao i do sada – sve smo proizvode testirali na vlastitoj koži”, najavljuje Kristina Pavlić, brend menadžerica za Biobazu.

Simboličnog imena, nova Biobaza Pink Spirit Angel’s Kiss kolekcija nevjerojatno je nježna i ugodna na koži. Gel za tuširanje te dezodoransi svojom prirodnom formulacijom na bazi odabranih biljnih ekstrakata osvježavaju, njeguju i štite od neugodnih mirisa. Njegujuća komponenta kolekcije su aloe vera, pantenol i proteini riže, dok osvježavajuću, mirisnu komponentu čini koktel ekstrakata i eteričnih ulja. Profinjen miris, ugodan je i nenametljiv na koži te stvara pozitivan osjećaj. Uživat ćete u osvježavajućem tuširanju koje će opustiti sva vaša osjetila, ali i svježini koju će donijeti dezodoransi.

“Novu Pink Spirit Angel’s Kiss kolekciju potražite ekskluzivno u dm prodavaonicama. Naime, od svakog prodanog proizvoda iz kolekcije, ali i standardnog asortimana Biobaza dezodoransa, 5% prometa se odvaja za udrugu Pink L.I.F.E., koja vrijedno već godinama pomaže ženama, ali i institucijama zaduženim za zdravstvenu skrb i liječenje žena oboljelih od karcinoma. Iskoristite ovaj «ružičasti listopad» da više brinete o sebi i svom zdravlju, ali i zdravlju svih dragih žena koje vas okružuju”, poziva Kristina Pavlić na aktivaciju i posjet dm prodavaonicama.

Više

Darivanje

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina.

Savjeti i preporuke

Donosimo preporuke za L'Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.