Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Žene, podsjetite muškarce na redovite preglede

Cilj je podsjetiti muškarce da redovito odlaze na preglede, da se brinu o sebi i da nema mjesta sramu kada se govori o vlastitom zdravlju.

Movember je pokret puštanja brkova i brada u studenome. U ovom mjesecu se diže svijest o muškom zdravlju i prevenciji bolesti koja pogađa i „najveće muškarčine“. Etnografski muzej u Zagrebu podržava ovu akciju surađujući s Beiersdorfom i zagrebačkim Gradskim uredom za zdravstvo, uz predavanja poznatog onkologa prim.mr.sc. Ćepulića. Cilj je podsjetiti muškarce da redovito odlaze na preglede, da se brinu o sebi i da nema mjesta sramu kada se govori o vlastitom zdravlju.

photo-1

Stoga, povodom brkatog mjeseca „Movembera“ Etnografski muzej u Zagrebu, u sklopu projekta Puna šaka brade i The Barbers tima, organizira izbor za najbradu „Najljepša brada Zagreba grada“. Sva bradom obdarena gospoda mogu sudjelovati u ovom izboru tako da u razdoblju od 9. do 18. studenog pošalju porukom svoju fotografiju na Facebook stranicu Puna šaka brade. Jedna osoba može se prijaviti nekoliko puta s različitim fotografijama, ali može biti odabrana za samo jednu nagradu. Stručni žiri, sastavljen od četiri člana The Barbers tima i jednog člana muzeja, dodijelit će nagrade za najdužu, najuređeniju, najkreativniju te najpopularniju bradu. Proglašenje pobjednika za različite kategorije brada biti će završetkom projekta Puna šaka brade točnije 19. studenog 2016. godine u prostorijama Etnografskog muzeja Zagreb.

photo-4

Također, u Etnografskom muzeju u Zagrebu bit će „Otvorena brijačnica“ u kojoj će se muškarci moći besplatno obrijati od 15. do 17. studenog u razdoblju od 18 do 20 sati uz besplatno vodstvo kroz izložbu.

U projekt su još uključeni Buried Clothes, Veleučilište Baltazar Zaprešić, Muzej sv. Ivan Zelina, Sentimental Bikes, GoRetro i Retro House.

Ne propustite

Zanimljivosti

Movember nije samo prilika za iskazivanje muškosti već ima ozbiljnu misiju...

Beauty report

Isprobajte NIVEA MEN Active Energy  kremu i gel za lice te balzam poslije brijanja i uvjerite se u najbolju formulu za mušku njegu.

Predstavljamo

Izložba dječjih radova na temu igre i igračke održana je danas u Etnografskom muzeju u Zagrebu u sklopu ovogodišnjeg projekta društvene odgovornosti "Neka odrastanje...

Događanja

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11 sati održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.