Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Žene s oblinama konačno došle na svoje!

Uz Yamamay, žene s oblinama konačno su došle na svoje!

Top model Kate Upton i Yamamay predstavili su novu SCULPT liniju kupaćih kostima. Jednostavne linije, strateški pozicionirani dodaci i vrhunska tkanina koja laska ženskim oblinama, glavne su karakteristike novih kupaćih kostima.

Sljedeći veliki uspjeh koji su postigle prve SCULPT kolekcije, čiji su komadi postali must-have za svaku ženu koja ih je imala priliku probati, Yamamay je dokazao kako sluša svoje kupce i predstavio ekskluzivnu SCULPT kolekciju za ljeto 2018.

Inovativna linija kupaćih kostima dizajnirana  je od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt by EUROJERSEY koja je u potpunosti izrađena u Italiji, a dodatan značaj daje joj najsuvremeniji LYCRA® BEAUTY certifikat.

Žene s oblinama će naprosto obožavati ovu tkaninu koja daje efekt oblikovanja jer osim što je ultra tanka i ravna, lagana i prozračna, nježno grli tijelo te laska oblinama  i jednostavno svima odlično stoji. Osim toga, pruža jedinstvenu izvedbu zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju te pruža nevjerojatnu udobnost, a s njome daje osjećaj bezbrižnosti i opuštenosti svakoj ženi koja je nosi.

SCULPT FASHION linija je obogaćena strateški pozicioniranim umetcima koji dodatno stanjuju figuru dok modele kupaćih kostima jednostavnih linija karakterizira poseban rez i savršeno prianjanje uz tijelo.

Kolekcija je u  crnoj i plavoj boji, s različitim modelima i veličinama gaćica te košarica koje u SCULPT FASHION liniji sežu i do D veličine.

SCULPT kolekcija inspirirana idejom prirodne ljepote, povjerena je ženstvenoj figuri i putenoj liniji  top modela Kate Upton, prirodnoj ljepotici koja uz notu zavodljivosti optimalno ističe karakteristike SCULPT linije.

Atmosferu iz toplih krajeva donosi nam svjetski priznati fotograf  Giampaolo Sgura.

Uz Yamamay, žene s oblinama konačno su došle na svoje!

 

Više

Trendovi

Poznati brend Yamamay predstavio je novu kolekciji i to u suradnji s australskim brendom It's Now Cool, a riječ je o kolekciji kupaćih kostima...

Trendovi

Yamamay je odlučio svoju kolekciju kupaćih kostima za ljeto 2022. posvetiti Mediteranu.

Trendovi

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju “Elettra Lamborghini za Yamamay” inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.