Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Ženska priča na temu “budi aktivna”

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 13. lipnja 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Kako se bliži ljeto, to je sve veća svijest o potrebi aktivnog života. Neki bi možda rekli da se “hvata zadnji vlak“, no činjenica jest da posljednjih godina sve više Hrvatica i Hrvata aktivno trenira. Upravo zbog toga u goste Ženske priče pozvali smo stručnjake s neupitnim znanjem i iskustvom o nutricionizmu, treninzima i zdravom životu.

Đurđica Orepić

Đurđica Orepić

Marijana će ugostiti maratonku i triatlonku Đurđicu Orepić, tzv. istarsku Ironwoman, koja je osim nevjerojatnih postignuća na natjecanjima i poznati motivacijski govornik. Uz nju će pričati i Ana Gruica, glumica i fitness intruktorica koja je putem društvenih mreža motivirala veliki broj žena da se nakon poroda bez straha okrenu treningu i aktivnom životu.

ana gruica 1

O zdravoj prehrani, intoleranciji na hranu i svim mitovima i zabludama vezanim uz nju govorit će nutricionistica Mirela Marić, a o trenutnoj zaluđenosti društva trčanjem govoriti će osnivač prve škole trčanja “Trčaona“ Nedeljko Vareškić.

Mirela Marić

Mirela Marić

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 13. lipnja 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u idućem izdanju humanitarne Ženske priče, u utorak, 13. lipnja, ugošćuje stručnjake s područja aktivnog života: Đurđicu Orepić, Anu Gruicu, Mirelu Marić i Nedeljka Vareškića.

I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 099/758-9934

Pozivamo sve posjetiteljice i posjetitelje na dozu motivacije i zdravih informacija u nastavku Ženske priče uz odlične goste i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić.

 

Pročitajte još

She Book Club

Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Događanja

Marijanu je teško predstaviti u jednoj rečenici. Za mene će ona uvijek biti zblajhana partijanerica, ali i spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica... 

She Book Club

Sinoć, 14. srpnja 2021. u kavani „Johann Franck“ održana je promocija novog romana autorice Marijane Perinić - Raskrižje.

Događanja

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 19. ožujka 2019 godine u 20.00 sati,...

Advertisement