Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Ženska priča o ljubavi prema sebi

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu ljubavi prema sebi.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu ljubavi prema sebi.

Komičarka Marijana Perinić će ugostiti poznatu psihologinju Ljubicu Uvodić-Vranić koja iza sebe ima nekolicinu objavljenih stručnih knjiga. Pričat će se o samopoštovanju, samopouzdanju, narcisoidnosti, krivnji, grižnji savjesti te svim onim blokadama i uvjerenjima koji uvelike otežavaju zdravu ljubav prema samome sebi.

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 19. veljače.

Najbolji primjer zdravog odnosa prema sebi, uloženog rada i truda za promjenom samosvjesnosti i životnog stila će dati druga gošća- spisateljica i blogerica Anđa Marić, koja će svoje životno iskustvo podijeliti s publikom, i to na samo njen poznat način – direktno, iskreno i uz puno humora.

Svakako će biti zanimljivo čuti mišljenje autora, terapeuta i ravnatelja škole Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije Tomislava Kuljiša, koji svakodnevno pomaže mnogima kroz radionice, predavanja, edukacije s ciljem rješavanja trauma ranog djetinjstva i osobnog razvoja.

Mnogi smatraju da ljubav prema sebi ne podrazumijeva i zdrav odnos prema vlastitom tijelu. Zbog čega u goste dolazi Dalibor Petrinić, autor knjige „Prehrana za koju smo stvoreni“, motivator i fitness trener koji njeguje sinergiju uma, duha i tijela. Najveća svrha njegovog rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi, te motiviranje na uspjeh u svim sferama života.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine

Pročitajte još

She Book Club

Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Događanja

Marijanu je teško predstaviti u jednoj rečenici. Za mene će ona uvijek biti zblajhana partijanerica, ali i spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica... 

She Book Club

Sinoć, 14. srpnja 2021. u kavani „Johann Franck“ održana je promocija novog romana autorice Marijane Perinić - Raskrižje.

Događanja

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak 19. ožujka 2019 godine u 20.00 sati,...

Advertisement