Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Ženska priča se vraća u Sax!

Nakon dvomjesečne pauze zbog situacije nastale uslijed epidemije COVID-19, live talk-show „Ženska priča“ vraća se u klub Sax!

Nakon dvomjesečne pauze zbog situacije nastale uslijed epidemije COVID-19, live talk-show „Ženska priča“ vraća se u klub Sax! s aktualnom temom „NOVO NORMALNO“. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na temu: specijalista radiologije dr. Natka Becka, psihologinju Tomicu Šćavinu i voditelja Zorana Šprajca.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za još jednu rasprodanu Žensku priču su se pobrinula poznata lica koja će ovaj mjesec pričati o aktualnoj temi “NOVO NORMALNO”. Bit će zanimljivo čuti medicinsko stajalište vezano uz virus COVID-19, stručne savjete za psihičko i duhovno nošenje s epidemijom i potresom te svim nuspojavama, uz obvezne komentare gostiju vezane uz novu normalnost u gospodarstvu, turizmu i svakodnevnom  životu. Gosti će odgovarati na pitanja publike, uz očekivano pozitivnu atmosferu po kojoj je talk show poznat široj javnosti.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 9. lipnja 2020. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Shodno odluci kriznog stožera, maksimalni broj posjetitelja je 100 osoba, uz poštivanje razmaka između stolova od metar i pol. 

Više

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Zanimljivosti

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine.

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.