Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Ženski ciklus na dlanu

Maja Obrovac Glišić, magistra nutricionizma, prethodno nutricionistica KBC-a Rijeka, danas specijalizirana za nutritivnu podršku ženama s hormonalnim i reproduktivnim izazovima, organizatorica je ove stručne edukacije za žene o temi menstrualnog ciklusa i njegove uloge u reproduktivnom i općem zdravlju žene pod nazivom  “Ženski ciklus na dlanu”.

Od 2.11. do 11.12.2020. godine (točno 40 dana) trajat će online edukacija o ženskom reproduktivnom zdravlju tijekom koje ugošćuje 15 predavačica, redom liječnica, nutricionistica, farmaceutkinja, fitoaromaterapeutkinja, kineziologicu, psihologica, shiatsu terapeutkinju, homeopatkinju, naturopatkinju itd.

Cilj edukacije je da što više žena adekvatno upozna i razumije svoj menstrualni ciklus, da razumiju kako je on povezan s općim zdravljem žene te da saznaju kako prevenirati i normalizirati najčešće ženske boljke, bolne menstruacije i PMS, ali i pronaći adekvatnu stručnu podršku za puno ozbiljnija stanja poput endometrioze i sindroma policističnih jajnika.

Detalji o predavačicama i temama stručnog skupa za opću žensku javnost nalaze se na www.zenskiciklus.com, a dodatan promotivan sadržaj na Facebook-u i Instagram-u preko profila @holisticfertilitynutrition.

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Maja Obrovac Glišić, mag. nutricionizma, donosi kako hrana i životne navike utječu na naše sluznice i sveukupnu tjelesnu mikrobiotu, naše „mikro društvo“, a posljedično...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.