Ženski krugovi – divne radionice za sve žene

Oduvijek su se žene okupljale, zimi štrikale, plele zajedno i razgovarale, smijale se, dijelile, plakale, podržavale, razmjenjivale iskustva i bile zajedno. U različitim kulturama su činile različito, ali su bile zajedno.

U današnje vrijeme su rijetko zajedno na takav način, družimo se na druge načine. No, princip ženskog kruga, tečnost kruga, povezujuća energija koja transformira sama po sebi, ono je za čime svjesno ili nesvjesno gladuje ženska duša i prilika je da se vratimo sebi, u toplo ognjište.

Koncept Ženskih krugova osmišljen je kako bi žene imale trenutak za sebe, vrijeme za povratak svojim unutrašnjim korijenima – svom unutrašnjem miru i istinskoj radosti, otpuštale svakodnevni stres i duboko se opuštale te punile energijom. I sve to u društvu divnih toplih žena koje su došle s istom namjerom i tu su na onaj istinski podržavajući i otvoren način jedne za drugu.

Ženski krugovi su divne podržavajuće radionice za sve žene!

Radionica ŽENSKI KRUG je u četvrtak 14. svibnja u 17:30 sati, a prijave su do ovog ponedjeljka 11. svibnja na e-mail: [email protected] Mogu se uključiti sve žene od 18 do 118 godina, neovisno o dakle su.

Više informacija o Ženskim krugovima nalazi se na linku: https://www.facebook.com/events/223597208708849/