Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Ženski ljubavni horoskop do kraja 2022.

Djevice se kupaju u ljubavi, Lavice se neočekivano vraćaju u prošlost.

Ovan

Očekuje vas period prepun ljubavnih iznenađenja. Donosit ćete važne odluke o ljubavnim odnosima i napraviti određene granice i smjernice za sebe. One koje nisu u vezi imat će mnogo povoljnih prilika da urede svoj osobni život, a neke šanse zaista ne bi trebalo zanemariti.

One koje su već pronašle svoju ljubav, imat će i napete trenutke, jer će se morati pridržavati svog uobičajenog smjera i mnogo se potruditi kako bi sačuvale romantični odnos. Uglavnom će žene Ovnovi pokušavati popraviti situaciju ili unaprijediti odnos. Ako ne dođe nakon nekoliko mjeseci do rezultata, mogući su raskidi.

Bik

Bikovi koji su u braku mogu se suočiti s velikim izazovima. Moguće je nerazumijevanje, kao i nesposobnost opraštanja. Neće se svi partneri razumjeti i moći oprostiti greške iz prošlosti pa ćete se ipak morati nositi s problemima koji su se nakupili u braku.

Slobodni Bikovi bit će željni avantura i izazova, a jesen im donosi ozbiljnije ljubavne šanse.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka željet će promijeniti sve što ih okružuje za 180 stupnjeva. One koje su u braku imat će razne izazove. Možda će to biti ljubomora, pomišljanje na nekog drugog ili mogu napraviti greške bez povratka.

Moguće su afere koje kasnije mogu uzrokovati rastanak. Slobodni Blizanci imat će najviše ljubavnih šansi na putovanjima ili inozemstvu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se brzo svidjeti i strasti će biti pojačane, ali teško da će iz afere proizaći ozbiljan odnos.

Rak

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i obiteljski život. Ako su ranije predstavnice ovog znaka u prvi plan stavljale interese ostalih ispred sebe, ovoga puta će htjeti izaći iz začaranog kruga i češće stavljati sebe na prvo mjesto.

U početku će mnoge pokušati sabotirati ovu odluku ili plan, ali ostanite dosljedni. Usamljene pripadnice ovog znaka će toliko željeti da vrate romantiku u svoj život, a moguća je veza s dugogodišnjim poznanikom ili kolegom. Ovo će dovesti do dobrog kraja samo u jednom slučaju – kada postoje stvarni osjećaji. U svim ostalim varijacijama, odnos je osuđen na neuspjeh.

Lav

Slobodne Lavice iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze s bivšim partnerom. Moguće je da će ovaj odnos uspjeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti. Ako ponovo upadnete u krizu, nemojte podleći emocijama i na vrijeme zaustavite toksičnog partnera.

Ipak, usamljene predstavnice ovog znaka bit će izuzetno sretne u ljubavi. Prije svega, sreća će se nasmijati onima koji žele početak nove ljubavi. Ako ste sredili emocije u svom srcu, moguća je velika sreća.

Djevica

Nadolazi period neviđene nježnosti i romantike, ali u isto vrijeme, predstavnice ovog znaka trebaju paziti da ne poklanjaju srce toksičnim osobama. Manipulator se može sakriti iza prelijepe “fasade” i galantnog udvaranja pa ne treba vjerovati lijepim riječima, već postupcima. Djevice koje su u vezi ili braku bukvalno će se okupati u ljubavi, osjetit ćete snažnu bliskost, povezanost i povratak strasti.

Posvetite se vašem odnosu i provodite više vremena s partnerom. Slobodne Djevice prema mišljenju astrologa očekuje više od jedne romanse.

Vaga

Vage preuzimaju notu odgovornosti u ljubavnim odnosima. Predstavnice ovog znaka stvaraju granice, kreiraju čvrste temelje odnosa i posvećuju se razvoju svog emocionalnog stanja. Zvijezde usamljenim Vagama poručuju da ne brinu, da vjeruju u ljubav, a ona će se pojaviti u pravo vrijeme. Također, nema potrebe žuriti u brak, u suprotnom postoji rizik da će biti kratkotrajan.

Vage koje su u vezi ili braku očekuje bezbrižan period, s mogućim krupnim odlukama kao što su proširenje obitelji, zajednički život, preseljenje, vjenčanje.

Škorpion

Ako žene rođene u ovom znaku žele biti sretne u svom osobnom životu, morat će ozbiljno preispitati stavove i ambicije. Moguće je da stavljate na prvo mjesto karijeru – i to je u redu, ali nemojte zapostaviti osobnu sreću, slobodno vrijeme i privatan život.

Ipak, jedan susret može promijeniti vaše prioritete. Možete upoznati osobu koja će vas brzo privući, a odnos će se razvijati lako i lijepo.

Zauzete predstavnice znaka očekuje miran odnos – parovi će težiti da stvore unutrašnji svijet i okolo “podignu zidine” kako vanjski utjecaji ne bi mogli narušiti sreću.

Strijelac

Očekuje vas turbulentan period na polju ljubavi – moguće su svađe, pomirenja, strasti, zaljubljivanja. U bračnim odnosima i vezi mnoge žene rođene u znaku Strijelca neće znati kako da poboljšaju odnos. Moguće je da ćete od partnera zahtijevati više, a da će vaš trud biti manji. Pronađite balans.

Pazite koje riječi koristite tijekom rasprava, jer neke mogu biti poput oružja i povrijediti drugu stranu, a da to niste ni željeli. Neće svaki brak izdržati takva iskušenja.

Žene u znaku Strijelca koje nisu u vezi konačno će moći pronaći svoju srodnu dušu i izgraditi vrlo toplu, iskrenu i harmoničnu vezu.

Jarac

Ako ste u vezi, moguće je zahlađenje odnosa. Ljubomora, egoizam i nepovjerenje mogu zaista ugroziti odnos s partnerom, a najveća oluja stiže ako ignorirate problem. Ako se potrudite da zajedno riješite problem, odnos se može vratiti u normalu i biti još bolji nego ranije.

Slobodni Jarci ponašat će se asertivno pa čak i negativno u odnosu sa suprotnim spolom. Posebno u fazi udvaranja moguća je hladnoća. Opustite se, strah od vezivanja može vas udaljiti od ljubavi.

Vodenjak

Dolaskom hladnih dana, moguća su zahlađenja u odnosu i otkrivanje tajni u ljubavi. Prije nego što u nešto povjerujte, otvoreno razgovarajte s partnerom. Čuvajte se manipulacija. Slobodne predstavnice znaka očekuje nova romansa, ali nemojte previše odlagati neke korake.

Pružite šansu osobi koja vam otvoreno pokazuje ljubav – moguća je duga romansa.

Ribe

Usamljene Ribe privlače veliku pažnju suprotnog spola, ali malo je vjerojatno da će doći do ozbiljne veze koja bi se mogla razviti u nešto više od flertovanja. Najviše vas sputava vaša neodlučnost, povučenost i boravak u prošlosti. Predstavnice ovog znaka također se suočavaju s malim problemima u vezama.

Mogu se pojaviti problemi za koje se kasnije može ispostaviti da su beznačajni, ali dok to ne shvatimo moguće su svađe i raskidi. Kako biste to izbjegli, ne plašite se otvoreno govoriti o onome što vam je važno upravo sada – ne skrivajte probleme i nezadovoljstvo pod tepih.

stil.kurir/sensa.mondo

Ne propustite

Život u dvoje

Važno je znati da partnerska terapija nije čarobni štapić. Ona zahtijeva puno rada i predanosti oba partnera.

Darivanje

Prvi naslov iz serijala Sestre Lyndon podsjeća nas zašto je Julia Quinn proglašena suvremenom Jane Austen.

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

She Book Club

Tajne i iskušenja autorice Anne Harrington drugi je roman u seriji Tajni život hodajućih nevolja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.