Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Ženstvene na luckast način

Cure i žene koje nose BuBa Bu design ne žele biti dio uniformirane svakodnevice, stoga im dajem priliku da zrače ženstvenošću na pomalo luckast način.

Volani i točkice ovog su proljeća totalno ‘in’. Naša sugovornica, 35-godišnja Splićanka Gorana Milaković oduvijek je bila zaljubljena u odjevne predmete koji imaju barem nešto od toga, zato nas ni ne čudi da je njezina proljetno/ljetna kolekcija prožeta upravo tim detaljima. Njezin Buba Bu design već su prepoznale modno osviještene Splićanke. Vrijeme je i da ostatak Lijepe naše upoznamo s Goraninim kreacijama.

buba bu 2

Gorana je odmalena bila okružena raznim tkaninama, balama materijala, budući da su se njezini roditelji bavili metražom. Prvo je nakon osnovne škole upisala Školu likovnih umjetnosti, a potom i Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. „Oduvijek sam se obožavala zamatati u razne spojive i nespojive tkanine, oduvijek sam htjela biti drugačija“, govori Gorana, majka dvoje djece koja s njima i suprugom živi u rodnom Splitu. Punom parom radi na uređenju svog prvog showrooma, čemu se neizmjerno veseli. Baš kao što se veseli i svakoj novoj kreaciji i novoj klijentici, kojih je iz dana u dan sve više.

buba bu 3

Cure i žene koje nose BuBa Bu design ne žele biti dio uniformirane svakodnevice, stoga im dajem priliku da budu  ženstvene na luckast način. Za sada su moje najvjernije klijentice Splićanke, žene koje dobro znaju što vole i žele. Neka se ostale čitateljice ne uvrijede, ali Splićanke jesu takve. Sviđa mi se način na koji kombiniraju BuBa Bu stvari, doista su posebne“, govori nam dizajnerica koja i sama najradije nosi svoje kreacije. „Dizajniram sve ono što bih i sama nosila, a svoj modni stil opisala bih kao razigrano ležeran. Volim se isticati pa tako volim i da moje kreacije privlače poglede“.

Modom ozbiljno bavila i prije nego je postala majka, no onda je na neko vrijeme uzela stanku, koju je na svoje veliko zadovoljstvo konačno prekinula. Tada je prva stvar koju je osmislila bilo ime njezina brenda. Iako je razmišljala da iz imena djece iskombinira neki zgodan naziv, presudio je nadimak koji je od roditelja dobila čim se rodila.

buba bu 4

Mama i tata se čak tri mjeseca nisu mogli odlučiti koje bi mi ime mogli nadjenuti pa su me sve vrijeme zvali Buba. I dan danas me gotovo svi tako zovu, a mnogi mi čak ni ne znaju pravo ime. Logično, eto Buba Bu designa!“

Njezina aktualna kolekcija obiluje laganim i romantičnim haljinama, tunikama, suknjama s volanima ili pak točkicama i cvijećem.

Više

Gastronomija

Tradicionalne namirnice, uvijek neprikosnovene svježine i kvalitete, Allora na tanjur donosi u novom ruhu, a upravo je splet tradicionalnog i inovativnog njihov recept za...

Gastronomija

Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu...

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Putovanja

Bilo da volite vrelinu ljetnih ulica, ili ste više za lagani povjetarac kasnog proljeća i rane jeseni, Split vas neće razočarati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.