Zima bi mogla biti jako seksi

Ove sezone čizme se penju visoko iznad koljena! A s obzirom da takvim čizmama nisu strane niti visoke pete, ova bi zima usprkos niskim temperaturama mogla biti jako seksi. Izrađene od antilopa, velura ili umjetne kože, ove čizme prate liniju nogu, od iznimno uskih do lagano raširenih na području iznad koljena, što je posebice zahvalno ako ćete ih nositi uz sportsku odjeću.

page

 

Posebno naglašen ove jeseni bit će antilop – top materijal za sve ljubiteljice boemskog i romaničnog modnog izgleda. Ukrašene resicama, zakovicama ili kao modna slagalica u nekoliko boja, antilop je idealan materijal za čizme i gležnjače.

mass_-alma-en-pena-999-00-kn_

I baš će gležnjače ove modne sezone ponovno biti u centru pažnje. Kad smo kod gležnjača – nema pravila! U obzir dolaze i one s vrtoglavo visokom potpeticom kao i one potpuno ravnog potplata.

page2

Aktualna i poželjna ostaje i sportska obuća, u bojama i s ukrasnim detaljima ili uz trendi metalik odsjaj. Sportska obuća nije namijenjena samo trčanju po igralištu, već zajedno s odabranom modnom kombinacijom idealno može predstavljati i formalni look.

page

Oksfordice, vječni klasik koji se ne podređuje trendovima, ove će sezone i dalje biti jednako moderne i izazovne za nositi. S njima će na svoje doći ljubiteljice ležernog stila, muške elegancije i minimalističkih devedesetih.

Fotografije: Mass