Zima kao inspiracija toplog doma

Prostor u kojem boravimo i provodimo svoje slobodne trenutke, trenutke u kojima se pokušavamo opustiti, zahtijeva prije svega udobnost, a zahvaljujući raznolikom izboru materijala, oblika i detalja, životni prostor dobiva pečat individualnosti i vrlo lako postaje jedinstven.

Dobra iskoristivost mogućih kolorističkih kombinacija na zidovima, podovima i dekorativnim tkaninama, također će naglasiti ambijent i pridonijeti efektu opuštanja, glamura ili pak elegancije.

Zima kao inspiracija

Takav prostor može stvoriti i poseban zimski ugođaj, jer smješteni uz kamin ili toplu peć i sklupčani pod mekanom dekom, možemo osjetiti sve čari idilične zime. A, prognostičari kažu da nas čekaju malo hladniji dani… Prirodu oko nas i naš vlastiti prostor trebamo iskoristiti kao izvor inspiracije.

Pod motom topline vlastitog doma, Lesnina je u svojim prodajnim centrima pripremila sve što vam treba od namještaja do najsitnijih detalja za dom.

trosjedChalet7.49900knfoteljaChalet3.99900kn

Mekane i ugodne deke, dekorativni jastuci, uz dobru knjigu uvijek opuste, a prekrivači i zavjese, te razni  prigodni detalji, obogatit će prostor motivima i bojama zime, dok će konkretni komadi namještaja, poput regala, vitrina, TV elemenata, stolića od masivnog drveta i sl.,  osvježiti dom i učiniti ga još privlačnijim za svakodnevni boravak i uživanje u njemu.

Ukoliko u takav dom unosimo i poneki osobni detalj, kao što su npr. viseće svjetiljke, slike, zanimljivi okviri za fotografije, skulpture i ostali sitni predmeti, unijet ćemo i poseban dašak topline, baš kakav i pristaje tmurnim zimskim danima.

Napomena: navedene cijene u privitku fotografija vrijede do 21.01.2016.